Snabbt och gott!
Tips på en snabb och god lördagspasta kommer här:
Färsk pasta
En ask räkor
1citron
1 äggula
2-4 dl matlagningsgrädde beroende på hur många man lagar till. 2 dl räcker bra till 4 personer.
1-2dl riven parmesanost
Blanda matlagningsgrädden med äggulan och den rivna osten.
Salta och peppra, pressa i saften av citronen.
Koka pastan enligt anvisning och tillsätt gräddblandningen. Blanda runt så att osten smälter.
Strö över räkorna och lite extra parmesan och lite finhackad purjolök.
Servera med ett gott bröd, vitlöksbröd till exempel.
Trevlig lördagkväll!
Kram Linda
Färsk pasta
En ask räkor
1citron
1 äggula
2-4 dl matlagningsgrädde beroende på hur många man lagar till. 2 dl räcker bra till 4 personer.
1-2dl riven parmesanost
Blanda matlagningsgrädden med äggulan och den rivna osten.
Salta och peppra, pressa i saften av citronen.
Koka pastan enligt anvisning och tillsätt gräddblandningen. Blanda runt så att osten smälter.
Strö över räkorna och lite extra parmesan och lite finhackad purjolök.
Servera med ett gott bröd, vitlöksbröd till exempel.
Trevlig lördagkväll!
Kram Linda
Kommentarer
Ha det bra!
Kram Ninni
Ha en fin söndag!
Kram Helena