lördag 22 juni 2013

Semester

Nu är vi äntligen här! Varmt och skönt :)
Allt gick bra med resan, vi kom i väg bra och allt flöt på. Det enda jobbiga är ju att lämna hunden hemma i huset. Jag blir allt blödigare för sånt märker jag. Vi bar ut väskorna och hon tittade storögt efter oss. Nu ska hon ju inte vara själv där förstås! Farmor och farfar var på väg. Husvakt är ju toppen! Hunden har det bra och alla mina odlingar har det bra. Rädisorna och potatisen bör vara klara när vi kommer hem om svärfar vattnar duktigt :)


Släkten är fördelade i 4 olika lägenheter.
Mormor och morfar har härlig utsikt över poolen och havet. En naturlig samlingsplats för kvällskaffet visade det sig då alla 4 barn med familjer, utan att ha pratat i hop sig, infann sig där ungefär samtidigt t:) Å mormor hade satt i gång kaffet!! Kan det bli bättre!?


När mina syskon gått för att lägga de mindre barnen tog vi andra en sväng ner till havet. Härlig bris och skön temperatur.Nu är vi insmorda och nyätna. En kopp kaffe nu och sen en strandpromenad. När vi kommer tillbaka borde barnen ha vaknat och vi kan bege oss mot stranden några timmar.

Ha det gott!!

Kram Linda

1 kommentar:

Carina sa...

Mmmm, det där låter som äkta semester!