Puh!

En intensiv arbetsvecka är nu slut och jag har landat hemma.
En del veckor hopar sig jobbet nåt så in i vassen! Vi lärare har ju något som kallas förtroendearbetstid, det är 10 timmar i veckan som vi använder hemma på kvällstid till planering av lektioner, läsa in oss på material, rätta uppgifter mm utöver de 35 timmar i veckan vi är på jobbet.
Min förtroendetid tog slut redan i onsdags!
Så nu har jag sagt till mig själv på skarpen att jag inte får jobba någonting i helgen!!
Vi får väl se hur det går ;0)


 Sonen har en önskan om att få gå på bio i helgen, en ny 3D version av Starwars, dubbad till svenska har haft premiär i veckan. Dottern sa aldrig i livet! Det börjar bli svårt att hitta något som hela familjen känner för i filmväg. Vi spretar väldigt i önskemålen , vi får se hur det blir...


Inga större planer finns ännu vad jag vet för den här helgen och det känns bra! Det går säkert att hitta något att göra i huset, städa eller rensa... å så är det ju mello! Men först en härlig sovmorgon och en lång sittning i vardagsrummet med kaffekoppen!

Vad har ni för planer inför helgen?

Kram på er!
Linda

Kommentarer

Susann sa…
Inte något, bara e helt orörd helg framför sej :)
A sa…
ser också fram emot sovmorgon...sen är det en fin årgång som fyller jämnt det här året så det är kalas igen:)
Ninnis sa…
Lite av både och...!!!
Innebandy cup för yngsta grabben och sen åker mysdräkten på och ett glad trampad druva intas tillsammans med musikspektakel på tv...=)

Ha det bra.

Kram Ninni
STENLYCKA sa…
En stor varm Allahjärtans-kram till dig!
Önskar att din dag kommer att fyllas med kärlek, glädje och många geléhjärtan!
Raina
Vilka vackra bilder på tulpanerna,underbara.Här finns det inga planer......än så länge.....men det kommer det säkert att bli.;)Kraaaaaaaaaam ulrika

Populära inlägg