torsdag 10 november 2011

Ur led är tiden

10 november och smultronen blommar fortfarande. Skumt!
Men jag klagar inte. Trädgården har inte hunnit bli höststädad ännu så det är bra att snön inte kommit än.

Idag har jag varit och hjälpt svärmor att ställa i ordning sitt bord inför helgens julmarknad på Färna. Leta upp Bettans syrum om ni har vägarna förbi. Där kan ni köpa tomtekuddarna som jag visat här på bloggen förut.

Med önskan om en skön trädgårdshelg!

Kram Linda3 kommentarer:

Lena sa...

Visst är det märkligt med värmen och växterna nu. Jag har en tomatplanta kvar på balkongen, den blommar fortfarande och jag tror att de som är gröna nu kommer att mogna därute.

Din sushiformar verkar superbra, skulle passa den här sushiälskaren också!

Kramar/Lena

Vitt hus med svarta knutar sa...

Idag har det ändå "knäppt" till lite här och temperaturen har sjunkit till minus en, lite grann nyper det i näsan iaf när man går ut. Lite wired är det ändå med alla växter som vägrar ge upp...många plockar ju fortfarande in vackra rosor. Mina pellisar vägrar sluta blomma, fast inte utomhus förstås.

Formarna som du köpt var ju hur smarta som helst. Jag tyckte det var svårt att avgöra storleken på dem, tänkte i banorna av pain riche och baugetter=)

Ha en fin söndag!
Kram,
Regina

Tant Otteskrufv sa...

Det mest märkliga är nog i alla fall alla julmarknader som drar igång redan innan det blivit advent?!Lite svårt att orka engagera sig när det är så lång tid kvar till jul. Tycker jag.