fredag 25 november 2011

Ny look!

Hur går det för er? Har ni adventspyntat färdigt?
Här väntar hemmet på sin nya advents look, jag har plockat fram lite och ställt på matsalsbordet så att det bara är att köra på i morgon när huset är städat. Köpt lite nytt har jag gjort och rotat fram en del gammalt också. Lite nya blommor som ska planteras, ja ni fattar...


Var in på Jysk och köpte ny vaxduk, en likadan som den lila ni ser här fast röd förstås för att "jula" till det lite i mitt annars väldigt vita kök.


Så nu åker den lila ut. Den har hållit väldigt bra och har gått ett par gånger i tvättmaskinen faktiskt. Jag gillar vaxdukarna som går att tvätta och är avtorkbara utan att bli plastiga.
Vaxdukar är fortfarande behövligt i detta hus. Trodde att jag skulle kunna byta ut mot vanliga duk när barnen började bli stora, men det får vara så ett tag till, det är himla smidigt!


Hjärtan på tråd är en favoritblomma i vårt hus, den trivs bra och växer så det knakar. den här varianten med lite vitt och rosa i bladen tycker jag är så fin. Vi får se om den får ta plats i någon julgrupp kanske...

Nu laddar vi för julmarknad i morgon. Mellan 10 och 13 i Korskyrkan i Västerås kan ni köpa både fint och gott och alla pengar går till välgörenhet! Hur bra som helst!
Kram på er och trevlig 1:a advent!
Linda

4 kommentarer:

Lena sa...

Hej du!
Jag är nästan på samma stadie i adventspyntande som du, inget klart ännu, det får vänta tills det är skinande rent här hemma i morgon.

Håller en ganska låg nivå: stjärnor i fönstren, adventljusstakar och någon julig blomma/blomsterarrangemang.

Fast jag längtar till det lilla!

Ha det fint!

Kramar/Lena

Acchleja-Carro sa...

Jag har just placerat mina nyinköpta julstjärnor i köksfönstret. Lite för tidigt egentligen, men jag passade på när jag ändå var i växtbutiken, och på söndag vill jag ha dem där, så... =)
Ha det fint! /Caroline

Susann sa...

Lite advenstpyssel här, blev nya handstöpta ljus i år :)
Så nu kan vi ha 1:a advent imorgon.
// Susann

STENLYCKA sa...

Önskar dig en underbar adventssöndag!
Ha den bästa dagen ♥
Kram Raina