söndag 30 oktober 2011

Ett livstecken.....

...kommer här. Ni trodde kanske att jag försvunnit....men inte då! Har bara så enormt mycket just nu, men bättre tider kommer. Nu har barnen och jag höstlov så jag hoppas hinna andas lite. Har förstås typ 70 omdömen att skriva, men det tänker vi inte på nu.

Vi får hit ett bonusbarn idag, barnens syssling kommer hit på semester. Kan inte erbjuda så mycker sol och bad tyvärr men dock all inclusive ;o) På onsdag när hon åker hem kommer "jaktgubbarna" som vi kallar dom, hit från norrland för den årliga höstjakten. I början var det min pappa och farbröder, därav "gubbarna" nu är det bara 1 farbror och min pappa bor ju här numera. Resten är kusiner m respektive och hälften är kvinnor så vi måste nog försöka hitta ett mer lämpligt samlingsnamn :o)

Igår var stora röjardagen i källaren. Måste göra plats för ryggsäckar, bössor, jaktkläder och inte minst...hundar. Så nu är maken på väg till återbruket. Det är tur att de kommer en gång per år så att man får tummen ur att röja!

Kvällen igår avslutades m varma mackor med svampstuvning, "så mycket bättre" och sen familjekamp i monsterbuzz! (playstation) Har ni testat? Alla 4 kan vara med samtidigt och bara det är ju mysigt. Sen att jag åker på däng av 9-åringen numera kan vi ju tala tyst om ;o)

Kram på er
Linda4 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Ja du vet jag har ju jobbat så mycket på sista tiden...=) Hos dig verkar det vara fullt upp, men också så mycket skoj. All inclusive låter bra, att röja i källaren är aldrig fel, att ha ett gäng jägare och fina jakthundar är positivt om man får något gott att stoppa i frysen. Å så kul att spela spel tillsammans hela familjen!

Önskar dig en mysig och rolig höstlovsvecka!
Kram,
Regina

Madame C sa...

Åh, javisst ska det bli härligt med lov, även om det innebär rättning och annat. Bara det att rätta i sängen gör att livet känns lyxigare:)
Kram!

Älskade pion sa...

Vi har också det där monsterbuzz,är jätteroligt att spela med barnen.Ha en skön vecka.Kram Ulrika

Viola sa...

Ha en skön helg med de dina, kram