fredag 16 september 2011

Önskemål

Här kommer ett önskat blogginlägg från sonen. Han tyckte att Sköldis fått alldeles för lite utrymme här och att det nu var dags att visa alla ( småkusinerna i första hand) hur stor han har blivit =0)
Så här ger jag er nu.....Sköldis!


 Här ligger han hos Noa och tittar på TV medan jag rengör akvariumet åt honom. Ni ser ju på Noas min att det killas lite när han springer över magen. Han är förvånansvärt snabb ändå, skalet väger en del och "knockar" i golvet när han går.


 Han är ganska nyfiken av sig och huvudet kommer snabbt ut ur skalet så att han ser vad som händer runtomkring  =0) Han är drygt ett år nu och verkar inte bli så mycket större, han växer betydligt saktare nu i alla fall. Fiskarna får fortfarande vara ifred då han nöjer sig gott  med pellets till middag.

Hunden försöker vi hålla undan, hon tycker att det är intressant när sköldis springer fram över golvet men är skeptisk ändå... hon kanske har förstått att han skulle vara svårsmält  =0S

Så....det var sköldis tid i rampljuset ;0)

Idag har vi haft friluftsdag och eleverna har sprungit /promenerat 9 km i skogsterräng. Mycket duktiga var alla och tur med vädret hade vi också. Jag hoppas att vädret håller i sig för jag skulle gärna vilja få till en svampplockartripp i helgen. Vi får väl se....

Hoppas ni får en skön helg!
Kram Linda

1 kommentar:

Susann sa...

Ja !! Där är han ju... Sköldis.
Söt han är, klart han skulle ha lite plats i ett inlägg :)
Ha en skön helg