torsdag 5 maj 2011

Magnolia

Magnolia är en otroligt vacker blomma. Den finns i många varianter men de är alla otroligt vackra och jag skulle gärna vilja ha en (eller flera) i min trädgård. Får spåna runt lite bland sorterna och lägga till det på min önskelista =0)


Var på Åsby trädgård förra helgen för inspiration (å lite shopping) och här kommer magnoliabilderna. Denna stod med en japansk lönn, en vacker combo!


Tycker att det är så underbart att de blommar på bar kvist

De stora uppväxta träden kostade nästan 1500 kronor, i mesta laget kan jag tycka.
Nu är det snart fredag igen, oj vad veckorna går fort!
Ha det gott!
Kram Linda

1 kommentar:

STENLYCKA sa...

Godmorgon!
Magnolia tycker jag är underbar. Satte en stjärnmagnolia i fjol och i år var den lilla busken översållad med blommor, tyvärr blommade den precis som vi hade som varmast, nu i påsk, så blomningen var över bara på några dagar. Grannen har ett större magnoliaträd och an annan sort, den har massor med knoppar och har börjat blomma men igår morse såg jag att de flesta blommor var bruna, vi har haft vinter några nätter och det klarade inte den sköra blomman, så synd.
Ha en bra helg, jag och några väninnor skall åka till Orustblommor och titta på pelargonmuseet imorgon.Sedan skall vi dra vidare till Nääs slott på vårmässa.
Kram Raina