Glad påsk!
Hoppas att ni alla har sköna dagar! Här njuter vi av sommarvärmen, i april!! Helt galet =0) Men jag klagar inte! Vi har 18 grader på skuggsidan och på södersidan är det betydligt varmare. Det här är underbart och jag hoppas att det håller i sig!
Vi pysslar på här hemma och i trädgården, varvat med gott fika och goda middagar och härlig samvaro, den här ledigheten kommer vi att leva på ända fram till sommarlovet =0)
Tänkte dela med mig av receptet på sillen jag tog med mig till stugan i torsdags. Man gör den på färdig sill på burk som man bara lägger i god creme fraichesås. Busenkelt!
Äpple & currysill
2 burkar färdig inlagd sill
1 äpple (syrligt)
3 msk honung
2 tsk curry
2 burkar creme fraiche
Blanda curryn och honungen i en liten skål och värm i micron,
smakerna i curryn framträder mer när man värmer den.
Rör sen ner det i creme fraichen.
Hacka äpplet och sillen i små bitar och rör ner dem också
Krydda lite med salt och peppar
Färdigt!
Såsen är god till grillad kyckling också,
men det förutsätter att man skippar sillbitarna förstås ;0)
Ha det bäst i solen!
Kram Linda
Kommentarer
Ha en fin fortsättning på påskhelgen!
Kram,
Regina