söndag 10 april 2011

Fullt ös...

Ja vilken helg! Mina föräldrar har flyttat i helgen, ja nästan helt och hållet... lite saker kvar i huset är det för de ska sova där några nätter till. Men oj vad grejer det får plats i ett stort två våningshus =0) Och ändå är min mamma superduktig på att rensa efter hand så inga onödiga saker kvar där inte...


Medan vi har flyttat bohag har det exploderat i trädgården. Det har varit varmt och soligt de här dagarna om än väldigt blåsigt fortfarande. Gräsmattan är full med Scilla, krokusarna har slagit ut i rabatten och vi har plockat tussilago. Lovley =0)

Nu när vi kom hem så rensade jag några rabatter och klippte ner lite perenner. Barnen ville hjälpa till och vad skulle jag vara för en slags mor om jag sa nej till frivilligt arbete i trädgården. Jag sa: ni kan få rensa skarvarna mellan gatustenen.... och fick ett : Jaaaa!! till svar =0) Sen att de inte orkade så länge gör väl inget men de höll nog på en timme skrapandes mellan fogarna. Det tycker jag var bra!

Nu är det filmtajm i källaren... de väntar... så ha det bra!
Kram Linda

3 kommentarer:

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vad lustigt! Vi har flyttat min svärmor i helgen... Såååå mycket jobb men väldigt tillfredsställande när det äntligen blir gjort. Ska bli så kul att få sätta tänderna i hennes nya trädgård! ;0)

Kram/ Anna

Patricia sa...

Härliga bilder på krokusarna .. nu exploderar det i naturen .. =)

Kan tänka mig att man samlar på sig en del i ett stort hus .. hoppas slutfasen på flytte går bra .. =)

Det var ju bra att barnen ville hjälpa till, all hjälp är bättre än ingen .. =)

kram Patricia

Älskade pion sa...

Mycket att flytta kan jag tänka mig,man är ju lite av en samlare.;)Ha en fin vecka.Kramar Ulrika