tisdag 19 april 2011

Första gången...

Nu har vi för första gången testat pizzastenen till grillen. I Like =0) Mycket gott men viktigt att stenen är riktigt varm, annars tar det väldigt lång tid och botten hinner bli knaprig innan den är klar rakt igenom. Kommer nog bli en sommar favorit....

Här en 1/2 med ost och tomatsås bara och en 1/2 med tomatsås, squash och oliver.

Sköldis har för första gången fått komma ut i det fria, det har ju liksom inte varit läge tidigare. Vi köpte honom i juli förra sommaren och då var han liten som en 5-krona och jag var rädd att han skulle komma bort.... Nu är han betydligt större och det var gott och väl över 20 grader på altanen, vill ju inte riskera att han blir förkyld den lilla raringen ;0)

Nyfiken på omgivningen! Tog sen en ordentlig promenad runt altanen.
Förvånansvärt snabb liten rackare det här =0)

Här fortsätter vi njuta av lovet och värmen. Idag gjorde vi en tripp till Vallby friluftsmuseum för att titta på de ny lammen, så söta så! Gick tipspromenad, å så fikade vi ju förstås ;0)
Nya matbordet på altanen är oljat, 1/3 av altanen likaså... fortsätter i morgon.... det tar ju lite tid med alla dessa fikapauser ;0)
Kram på er!
Linda

1 kommentar:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilken söt Sköldis=) Det är fint vid Vallby, vi har varit där ett par gånger under sommartid. Pizzastenen verkar vara en hit, visst kan man använda den i en vanlig ugn också?

Önskar dig en fin fortsättning på påskveckan!
Kram,
Regina