tisdag 15 mars 2011

Hjortronkris

Ja jag vet inte... kris är ju ett ganska urvattnat ord och med tanke på världsläget nu så får jag nog omformulera mig. Men lite illa är det... idag kokade jag sylt på sista hjortronen i frysen. Har snälla farbröder i norrland som ser till att jag har hjortron i frysen men nu sinar det. Underbara bär, både i färg och smak.
Får skicka en vädjan om påfyllnad så här i cyberrymden =0)


Idag har vi haft underbart soligt vårväder. Jag slutade tidigt och jag och hunden avnjöt en timme längs med söderväggen. Underbart! Så nu töar det äntligen!

Här i bakgrunden ser man plåtarna som täcker poolen och när solen väl har tinat fram dem går det ofta ganska fort att resten av snön smälter av värmen.


Nu börjar det töa fram lite allt möjligt, fågelbad och rabatter (även en del spår från hundens kvällsturer, blä) Men snart så är det blommande rabatter vi ser =0)

Längtar!

Kram Linda

3 kommentarer:

Patricia sa...

Visst är det härligt med hjortron om det inte vore för de där kärnorna som jag tycker är lite tråkiga, men smaken är underbar .. =)

Här töar det med, nu har jag bara fläckvis med snö på gräsmattan ... och här finns med en hel del minnesmärken från Rozzi när vi inte orkat eller kunnat gå på promenad .. hi hi

Må så gott!
Kram Patricia

Susann sa...

Härligt med hjortron. Har någon brk kvar, men den har vi för oss själva :) det är nämligen den sista från vår norrlandsresa.
Skönt att det äntligen töar hos er.
Vårt sista på tomten är försvunnet nu.
// Ha det gott, Susann

Älskade pion sa...

Till veckan skulle det bli +10 grader varm,göööööt.;)Ha en fin helg vännen. Kramar Ulrika