tisdag 18 januari 2011

Med skägget i brevlådan

I julhelgen gjorde jag något som jag redan nu ångrar och säkerligen kommer att ångra många fler gånger, jag lovade följa med min man till gymmet!!! Gah!! Jag som ALDRIG tränar! Jag behöver det verkligen, det ska gudarna veta , men jag tycker att det är så förbenat tråkigt. Vad har jag gjort? Jag sa det dessutom så att barnen hörde det, då kan man ju inte ta tillbaka det ju! Så nu sitter jag här med skägget i brevlådan, bara att pallra sig iväg. Idag jobbade jag kort dag och laddade inför gymbesöket genom att gå till frissan, luncha på stan och shoppa ! Så jag var rätt nöjd ,för att inte tala om superstajlad i håret, jag kom tidigt till frissan så hon hade gott om tid och lockade, sprayade och lockade lite till, så jag var i alla fall snygg i håret medans jag svettades på crosstrainern. Nu är första gången avklarad. Nu återstår att se om jag tar mig ur sängen imorgon.... kan man sjukskriva sig på grund av träningsvärk?

Är mycket nöjd över nyaste handväskan =0)
Perfekt till sommaren då man är solbränd ,
för att inte tala om smal och vältränad!!
Ha ha haha !!
Kram på er!
Linda

6 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Åååå den väskan är verkligen ett guldkorn i vardagen=) Sååå snygg! Jag skulle gärna börja på gymmet om jag hade en sån att se fram emot;-)

Hoppas du slipper träningsvärk, det blir så motigt inför nästa gång.

Kram,
Regina

Nattmia sa...

Så snygg väska och så snygg du komer att vara tillsammas med den efter all träning ;-)

Kram Mia

Emmas utsikt sa...

Du är duktig! Det ÄR skittråkigt att träna...

Kram
emma

Linda sa...

Nu påminner du ju mig om att jag också borde börja släpa mig iväg till gymmet. Åh suck!! Men det brukar ju kännas skönt efteråt! Och smal och snygg vill väl alla vara! ;)

Fin väska du hittat också!

Kram Linda

Uttan sa...

Den väskan gillar Jag!!!
Det ska vara väskor som sticker ut lite.Den e sååå snygg!

Kram!

Marina sa...

Trösta dig med att du gör det för livet, för hälsan. Jag tycker itne heller de tär så kul men jag känner så stor skillnad på ryggen och höft/bäckenpartiet framför allt att de tär värt det.

Kram!