tisdag 11 januari 2011

Försenad julklapp =0)

Tänkte visa er min försenade julklapp! Ingen överraskning direkt, jag har beställ den själv. Min betongkollega och jag tyckte att vi var värda en julklapp från vårt lilla hobbyföretag, Wäna Hem, som vi har kämpat inför dessa julmarknader ;0) Så vi valde helt sonika ut våra egna julklappar, det är fördelen med att jobba för sig själv =0)


Vi beställde 2 humanity-armband var från USA. Det blev så mycket billigare att köpa därifrån än i butik här i Sverige så vi tog 2 var =0) Jag beställde ett svart och ett vitt, med strasstenar på båda, jag gillar ju när det är lite bling! Det vita blir nog snyggt till solbrännan i sommar!
Jag gillar att det är lite punkigt men ändå fint liksom. Sen står det massa klokskap på också.

Som en lärarkollega sa idag när hon såg det - men så bra där har du ju din egna mål att sträva mot varje dag! (strävansmål är något vi lärare jobbar mycket med)

Det står bland annat "speak kindness" och "lead the way" och "make a difference"
Saker som jag tror är viktiga och som jag som lärare försöker tänka på varje dag i mitt möte med elever.


Annat sorts bling har vi här....
Några härliga bilder på min systerdotter som var här i helgen. Här har hon precis vunnit spelet "vem blir prinsessa?" Hon har hela "kittet" på sig, till och med kronan.
En riktig goding som gillar kameran.


Hoppas ni får en bra vecka!
Kram Linda

4 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vilken härlig julklapp!Dom är ju bara så fina och som du tycker själv.Bara så läckert med lite solbränna.Vilken söt prinsessa med *Bling bling*Bara så sockersöt.Ha nu en skön kväll.Varm kram Rita ♥

Linda sa...

Åh, nu blir jag riktigt avis! Dom e så fina humanity armbanden! Får jag fråga varifrån ni beställt dem? Vill också ha ju!
Prinsess spelet har vi också hemma hos oss. Minstingen fick det en jul för något r sen, och det har varit en riktig favorit!

Kram LInda

Susann sa...

Vilka fina armband....vill ha...
För att inte tala om blinbling-tjejen, fast jag har redan en som nu är 24 :)

Lovisa sa...

Nämen Alva, underbara unge!!! Det är mamma, moster och mormors jänta det ;o) Vad fina armbanden är...får nog ta och leta reda på dom jag också. Kram och tack för senast!!