måndag 6 december 2010

Ett steg närmare min dröm

Just nu, i den intensivaste pysseltiden runt julmarknaderna önskar jag mig verkligen, verkligen ett pyssel/syrum. Ett rum där alla mina saker kan få finnas framme, jag kan komma och gå som jag vill utan att behöva plocka fram och tillbaka med grejerna. Ni fattar va? Familjen verkar inte uppskatta mina symaskiner på köksbordet...

Nu är det ju så att vi har ett stort rum i källaren som nu används som förråd. Det går under benämningen "Labyrinten"för det är lätt att gå vilse mellan alla banankartonger som står staplade. Där ska göras om... när som helst... har vi sagt i 7 år nu!!!

Nu har jag i alla fall börjat klura på hur jag vill ha det, ordning och reda fram för allt. Och ni vet ju vad som gäller om man vill ha ordning och reda va?! Just det förvaring!! Därför blev jag så glad när jag på second hand butiken hittade denna!! Kan ni gissa vad det är?


Perfekt förvaring för alla mina små pillidutter. Nålar,måttband, knappar, symärken, band.... Listan kan göras lång! Och lådan är rejäl och rymmer massor. I´m so pleased =0)
Nu är det bara renoveringen av rummet kvar... när som helst.... men jag har ju inredningen klar och det är ju huvudsaken, eller? ;0)

Idag är jag kompledig, år 8 är på PRAO och jag passar på att ta ut lite övertid. Sitter här hemma och försöker få klar min sista inlämningsuppgift i min PIM-utbildning. Jag ska göra en film i Imovie-programmet, så idag är det jag och min Mac, några koppar kaffe och kanske någon liten sötsak behövs för att få detta färdigt.
Håll tummarna =0)
Kram Linda

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, jag vet vad det är...har själv en sådan. Fast jag har min på väggen med en massa (faktiskt i alla) små söta saker. Kan ju vá ngt att lägga ut på bild i bloggen en dag.
// Susann

Älskade pion sa...

Ja du,ett pysselrum vore inte dumt.;)När jag pysslar är det grejer över hela köksbordet.;)Den där "lådan" var ju perfekt för lite pysselsaker.Kram Ulrika

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilken bra idé att använda en kastlåda till alla småpryttlar. Perfekt=) Det är nästan ett måste att ha ett rum där man kan sitta och pyssla och förvara sitt material så det går lätt att hitta och ta fram. Att sen inte behöva plocka undan varje gång man ska äta.

Jag håller tummarna för att det gick bra med din inlämningsuppgift.

Önskar dig en fin avslutning på veckan!
Kram,
Regina