torsdag 4 november 2010

♥ Höstlov ♥

Hallå där!
Nu är höstlovet äntligen är!! Å som vi har längtat!!
Jag och barnen är hemma hela veckan och har det jättemysigt. Den årliga jakten infaller även denna vecka och mina släktingar från norrland är här för att jaga rådjur och vildsvin.
Ska bli mysigt att få rå om dem några dagar.

Försöker skämma bort dem lite också så jag gör mitt bästa i köket =0)
Till kvällskaffet ikväll blir det smaskig "Norrlandskaka" måste ju passa utmärkt eller hur?


Med vispgrädde såklart ;0)


Klicka på bilden så kan du läsa receptet


Receptet och bilderna är hämtade från Anettes fina bok "Lantlig charm"
Rekommenderas varmt, fina bilder och goda recept.


Jag är ledig från mitt riktiga lärarjobb den här veckan men nu börjar julen närma sig och med den julmarknaderna. Jag och min betongkollega M jobbar för fullt med att få färdigt för marknaderna. Jag tänkte att ni skulle få ta del av lite också...
Så håll utkik....
Utlottning på gång!
min besöksräknare har tassat över 30 000 besökare och det måste ju firas såklart!
Lämna gärna en kommentar när du är här så jag kan hitta till ditt krypin =0)
Kram Linda

5 kommentarer:

Marina sa...

Här är det också lite lov nu. From. idag är hela familjen ledig så nu är det lov "på riktigt". Jag var ledig i går också men då jobbade maken och barnen har ju varit lediga hela veckan. Har bakat en del idag men även varit i ksogen och hämtat mossa och granris. Två förnste har också blivit putsade och snart ska vi iväg och veckohandla.
Gott till kvällen är ju aldrig fel och den där kakan ser jättegod ut.

Kram!

Anonym sa...

Den där kakan verkar vara i min smak, får nog ta och testa den. Hoppas ni får ett fortsatt skönt lov. Detta kan man nog sakna lite när barnen blir större, för små är dom för mej fortfarande :)

Viola sa...

Jissis, så sugen jag blev, har nog glanat på detta recptet och tänkt baka den..men nu måste det nog bli utav...ha en skön helg med de dina, KRAM

Gugis Pärlor sa...

Hejsan! Vad skönt med så långt höstlov! Skolbarnen hos oss har endast 2-3 dagar ledigt. I och med vår resa blev det dock långledigt och massor av läxor att hinna med. Boken Lantlif har jag också och jag har länge tänkt baka just norrlandskakan. Den ser så god ut ;O) Njut av kvällen!

Kram Gugi

Maria sa...

Supersmarrigt!