tisdag 19 oktober 2010

ZETAS

Så då var man hemma igen, verkligheten kommer i kapp väldigt fort. Från att vara ledig, inte behöva laga mat och plocka här hemma, sova i skön hotellsäng och äta lyxfrukost till att slängas tillbaka till vardagens måsten med gympakläder och tider att passa. Fast det är väl det som är grejen. Vardagen måste ju finnas för att man ska kunna uppskatta dessa "komma-i -från-resor". På söndagen, efter hotellfrukosten, drog vi oss ut ur stan och mot Kungens kurva och Zetas. Har länge velat åka dit men det har inte blivit av. Kanske inte bästa tiden att åka dit nu på hösten, sett ut sortimentsynpunkt då det var ganska urplockat såklart. Men väldigt vackert! Ser fram emot en vårtripp ;0)
Här kommer lite bilder...Många olika stilleben utplacerade som inspiration.
Mycket svart och rost.Gillade dessa rostiga damerFina pysseltipsEtt användningsområde för alla lammöron-blad i trädgården
Vackra dekorationsklot i lammöronsammet


Rundvandringen avslutades på Trädgårdscafét med kaffe och kardemummabulle =0)
Jodå, några saker fick komma med hem, jag visar sen....En bra avslutning på vår lilla tripp! Sen åkte vi till Katrinehom för att hämta hem barnen som myst hos mormor och morfar i 3 dagar. De var inte jättesugna på att åka hem direkt, skolan lockade väl inte heller så mycket. Lördagen hade de spenderat på stan med morbror (på hans bekostnad) ätit mat, handlat och hyrt film till kvällen, ni fattar... en bra helg!
Men nu nya tag, höstlovet ligger inom räckhåll så vi kämpar på ett tag till.
Kram
Linda

2 kommentarer:

plingan sa...

Såg ut som en väldigt mysig utflykt!
Tack för titten hos mig och ha en skön vecka!
Kram Pernilla

Älskade pion sa...

Låter som att både ni och barnen har haft det riktigt bra.;)Mysigt.Kram Ulrika