lördag 14 augusti 2010

Sista dagarna

Sitter ute på altanen och bloggar, det är fortfarande riktigt varmt och skönt. Försöker verkligen att njuta av de sista semesterdagarna. På tisdag börjar det verkliga livet igen. Har haft en härlig sommar och de här sista dagarna har varit så varma och sköna. Nästan för varma för alla sista minuten projekt som ska bli klara men man ska inte klaga, snart är det vinter och kallt så det gäller att njuta ;0)

Har haft sköna kvällar vid poolen med tända ljus. Det är nu, de sena augustikvällar, som altanen är som mysigast. Ett riktigt guldkorn. Hoppas vi får en sådan kväll till idag.
Mina föräldrar var förbi en kortis idag på väg hem från norrland och min 11-åriga dotter bakade till kaffet. En drömtårta blev det (jag assisterade vid rullningen) som smakade utmärkt. Hon till och med fotade den själv, har väl sett hur jag gör som fotar allt jag gör,
både före och efter ;0)


Så till sist vill jag då presentera vår senaste familjemedlem.
"Sköldis"
Det är en Reeves Kärrsköldpadda som bara är någon månad gammal.
Han/hon är liten här i världen, här ligger den i min hand.
Blir mellan 13 - 18 cm som vuxen.
Den simmar nu omkring med fiskarna i sonens nya akvarium.

I trädgården händer inte mycket just nu, det är alldeles för varmt. Får se om vi tar nya tag imorgon... det var ju den där nya uteplatsen....
Kram på er!
♥ Linda ♥

4 kommentarer:

Eva S sa...

OJ, här finns mycket att läsa så jag återkommer.
Hittade hit via din kommentar hos Åsas trädgårdsblogg. Smaskigt god rulltårta,mmmmm.

Marina sa...

Kul när barnen vill baka (och fota!).
Så jättemysigt med ljusen. Visst är det så att de tär nu man har störst glädje av ljusen uteomhus, när det blir mörkt lite tidigare.

Kram!

Nattmia sa...

Så gott med drömtårta.. Mums!! Och snygga blev de :-)

Söt liten sköldis..

Här var vi ute med i gårkväll till klockan var ett, utan jacka, såååå skönt.. Några sådana kvällar till skall vi väl få hoppas jag..

Kram Mia

Anonym sa...

gullig sköldpadda :)