söndag 1 augusti 2010

Olika sorters projekt

Innan vi åkte på semester så fyllde Noa 8 år och allt han önskade sig var ett akvarium med en sköldpadda (Där fick jag för att jag suckat över alla onödiga leksaker och tv-spel som jag tycker hopar sig och tar plats i hans rum. Ett akvarium tar MER plats om vi säger så...) Vi resonerade som så att det kanske kan utvecklas till ett intresse + att pappan var snabb att säga att vi kan ta in det i vardagsrummet om han skulle tröttna. Sagt och gjort vi satte oss i bilen och köpte ett begagnat akvarium av en tjej på Värmdö. Vi fyllde det med vatten och grus och växter innan vi åkte på semester för att det skulle stabiliseras medan vi var borta. Så när vi kom hem var det bara att åka och köpa fiskar.

Fembandsbarber och kopparbarber blev det.
Det verkar som att de ska kunna samsas med en skölpadda, det lär ju visa sig ganska snart.
Kolla in killens nöjda min =0)

Som ni kanske förstår så har han valt inredningen själv ;0)

Nu ska dom få komma till rätta lite innan vi pluppar i sköldpaddan. Ett långdraget projekt blev det här men Noa har varit ytterst tålmodig måste jag säga.

Ett annat, aningens större projekt, drog ju som sagt maken igång...

Han river taket på carporten och lägger nytt, ett plåttak denna gång.
Bilarna blev blöta när det regnade trots att de stod UNDER taket. Då är det dax att göra något åt saken va?! Det kommer att bli jättebra och framförallt TÄTT! =0)
Vad har ni för sommarprojekt?

Kram
Linda


5 kommentarer:

smultrongården sa...

Hejsan!

Jag är inte så säker på hur lång tid det tar från Mosås, men kanske 25 min. Nåt sånt skulle jag tro. Vi ligger norröver så du åker motorvägen och åker aldrig in i Örebro.
Du kan ringa för vägbeskrivning 019 222 555.
Varmt välkommen nästa gång du hälsar på systern!
Hälsningar Eva

Mitt smultronställe sa...

Mmm fint med akvarie, vi har också ett..
Rofyllt på något vis..

Ha det gott, kram Camilla.

Älskade pion sa...

Jag vill också ha ett akvarium,tycker det ser så rogivande ut.Tålmodig son du har.;) Ha en riktigt skön vecka vännen. Kram Ulrika

Huset vid ån sa...

Tack för titten! Här har vi också akvarium som vi njuter av! Hoppas att du får en fin vecka! Kram Therese

My Lovely Home sa...

Hej ville bara meddela att jag byter bloggadress till mylovelyhomeno11.blogspot.com (pga flytt) annars funkar inte länken till mig. Ha en skön vecka. Kram Johanna