onsdag 4 augusti 2010

En favortit!

Kolla vilket fint armband jag fått, eller köpt =0)
Jag betalade materialet och min betongkollega M:s dotter har knutit detta fina makramearmband.
Hon är sååå pysslig och duktig.
Det är redan en favorit, gillar "blinget" med strass-stenarna ;0)
Idag drar jag och familjen till huvudstaden för en liten minisemester under vår hemmasemester. En övernattning på hotell blir det, besök hos goda vänner och så ett efterlängtat besök på Gröna Lund! Frågan är om inte jag är den som har längtat mest =0)
Jag äääälskar karuseller!
Sköt om er!
Kram
Linda

4 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Åååå vilket läckert armband .Bara så fint.Hoppas ni får en härlig mimisemester.Ha det bäst!!!!!Kram Rita ♥

Nattmia sa...

Åk bergochdalbanor för mig är du snäll.. Älskar just de karusellerna :-)

Vilket fint armband.. Makramé kunde jag innan men har helt glömt bort hur man gör.. Var ju ett antal år sedan sist..

Ha nu så kul och mysigt..

Kram Mia

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilket fint armband!!

Men hu för att åka karusell...efter att jag fick mina barn kan jag inte att åka karusell längre, jag blir jättesjuk. Prövade en gång att åka med lillebror som var ledsen för att han fick inte åka samma karusell som de "stora" barnen och jag blev inte människa på ett dygn efteråt.

Önskar er en jättefin helg i Stockholm!!
Kram,
Regina

STENLYCKA sa...

Hej!
Nu är jag hemma igen efter en vecka i Danmark vi kom idag.... Vi har haft det så härligt med son, sonhustru och deras två små killar. Vi lånade en husbil. Det var första gången för mig att åka husbil.Vi bodde alla sex i en sexbäddad bil, det gick förvånansvärt bra. Trodde det skulle bli väldigt trångt. Det var jätte praktiskt när man reser med små barn, att fixa mat, byta blöjor och ta paus här och där, man har huset med sig....
Vi har varit på Tivoli, Legoland och sist besåg vi vackra Skagen. Blev inte så mycket shopping, bara lite i Skagen.
Tyvärr ramlade min kamera ner på golvet från våningssängen i husbilen och gick sönder, så imorgon måste jag åka till fotoaffären. Tur att den är försäkrad.
Trädgården har fått en hel del vatten i från himlen medan vi var borta. Hörde av grannarna att det har kommit över hundra mm under veckan. Så mina blommor har inte torkat men istället har de blivit väldigt fula av allt regn.
Får kolla mera på din blogg i morgon, ville bara titta in och se hur du har det, nu måste jag packa upp och sedan skall det bli skönt att sova i sin egen säng igen.
Kram på dig!!!
Raina