fredag 23 april 2010

Vårtrötthet?

Här har tröttheten slagit till och jag har svårt att hitta inspiration eller ork till det mesta. Jag skyller på vädret =0) Gör i alla fall vad jag kan för att pigga upp mig och det betyder bland annat nya blommor. Murgrönan från köksfönstret har fått flytta ut i trädgården till stora koppartunnan vid entrén , det var en väldig chansning, ingen avhärdning här inte utan ut med den bara! Ser ut att ha gått bra så här långt men så förra natten kom snön!!!!! Vi får väl se hur det går med den stackars murgrönan.

Två stycken Mårbacka pelargoner har fått flytta in i köket, då är det vår!

Jag köpte till och med en engelsk pelargon, tycker att de kan kännas lite väl svulstiga och inte så romantiska men nu var jag i starkt behov av uppiggning och färg så en knallrosa skönhet fick följa med hem!
Nu hoppas jag innerligt att solen och värmen kommer tillbaka i helgen
så att jag kan få min ork tillbaka!

Kram på er alla!

❤ Linda ❤

11 kommentarer:

Anna sa...

Jag tycker engelska pelargoner är fina:) de finns på min balkong så småningom, just nu är det på landet för övervintring.....
hoppas vi hittar energi i solen i helgen....
//Anna

Nattmia sa...

Ja lite tappande av energi känner jag igen, här är det samma.. Men vi hittar den snart igen..

Kram Mia

hemma hos lilla mej sa...

Vad härligt med pellisar.Idag skiner solen och himla fint väder.Önskar dej en mysig dag kramar Rita ♥

Marina sa...

Fina blommor!
Jag är inte så trött men jag är på ett jäkla uselt humör. Inte kul!Nu får det hända något kul, något bra, något upplyftande tycker jag. Kram!

Älskade pion sa...

Vad härligt du har det där i ditt fönster,hoppas att du snart känner dig lite piggare.Idag är det kanonväder här hemma,såååå skönt. Kram Ulrika

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vackert med Mårbacka i ditt fönster. Den engelska Pelargonen är också fin, den piggar verkligen upp.

Appr vårtrötthet, jag är supertrött. Här om dagen när jag kom hem från jobbet slängde jag mig i soffan och somnade på direkten, det fanns inte en gnutta energi kvar. Hoppas det blir soligt och varmt i helgen så man får lite energi. Tyvärr har vi fått snö i natt och som fortfarande ligger kvar...

Önskar dig en underbar helg!
Kram,
Regina

STENLYCKA sa...

Vill bara titta in och säga hej och en kram. Har inte glömt av dig men nu är det andra som vill ha min uppmärksamhet som t.ex. pionen, dillen, rosorna och en och annan maskros, dessa tar faktisk all min fritid.
Ha det bra Linda!
Med risk att du blir lite jordig så ger jag dig en stor kram Raina

Skånegrabben sa...

Hej

Pelargonierna är fina......Det är en blomma jag gillar näst efter Hibiskusen.

Tigris Predikantan sa...

Är jag ensam om att tycka att alla sorters pelargoner (i alla färger) är fina?
:)

Josefin - Krydda Livet sa...

Pelargoner är så underbara blommor. Visst blir man glad av blommor :) Speciellt när man får plantera dem ute och man då också vet att det är vår och att sommaren är på väg. Åh vad det ska bli skönt med sommar!!

Ja vi får se vad det blir med husplanerna men jag är såå sugen på att köpa hus. Måste bara hitta ett först eller så får det bli att bygga nytt. Bara man inte köper grisen i säcken då man inte riktigt vet hur det ser ut i verkligheten. Ska försöka kika på ett visningshus om det finns.

Kramar

Vit som snö sa...

Tror det hör till med vårtrötthet för många. O denna vinter har ju definitivt tömt all energi ur kroppen....
Så söta mårbacka du har, fint i ditt fönster!
Så du har rosa Calou, det går jag o funderar på också.... dom svarta är fina men inte så somriga. Får se när jag känner mej rik nog;)
Kram Cilla