torsdag 4 mars 2010

Sköna lediga dagar

Ja här njuter vi av lovet, långa sovmorgnar, mat när vi blir hungriga och många fikapauser (Om man nu kan ta paus i att göra ingenting hi hi) Barnen har åkt en del skridskor men de börjar nog också bli nöjda med snön tror jag...

Har i alla fall planterat om alla mina blommor och det var i en del fall väldigt nödvändigt! Helt otroligt vad mycket rötter och lite jord det var i en del krukor. Jag hoppas de mår bra nu och inte dör av näringschock!


Idag var jag och M med barnen på bio och såg "UPP", bra men lite sorglig och inte riktigt en barnfilm i storyn kan jag tycka men barnen var nöjda och det var ju huvudsaken.
Här ser ni de supertunna glasögonen jag köpte på Johannas loppis i höstas, de ligger på några 100 år gamla böcker som jag köpt på Second Hand. Det är länge sedan nu som jag var på loppis eller Second Hand... ända sen innan jul! Det måste vi ändra på! Ska se om jag kan smita iväg en sväng i helgen (maken börjar dilla om Lojakt så vi får väl se...)


Imorgon bär det av till Örebro och "Lek & Buslandet" (för barnens skull) och en sväng till Mariebergs köpcentrum ( för mammans skull) Pappan har snällt tagit ledigt från jobbet för att följa med *kärlek* Sen blir det kvällsmys hos lillasyster med familj.
En bra avslutning på lovet minsann!
Hoppas ni har haft en bra vecka och att ni får en skön och avkopplande helg!
Kram Linda

4 kommentarer:

Nattmia sa...

Loppis har inte jag varit på sedan i somras så här dras det i loppistarmen med.. Har inte haft tiden men sugen är jag..

Så snyggt med de gamla glasögonen på de ännu äldre böckerna..

Kram Mia

Vit som snö sa...

Vackra bilder!!! Känner att mina blommor också borde få en dos kärlek... tycker bara det är så mycket enklare att köpa nya;)
Ha en skön sista sportlovsdag! O trevlig helg!
Kram Cilla

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilka vackra bilder! Mina blommor skulle behöva lite omsorg nu, de lever ett ganska hårt liv här hos mig. Tycker nästan ibland att jag hör dem knapra på insidan av krukorna.
Ni har verkligen planerat in en fin avslutning på sportlovet.

Kika in hos mig, det finns något till dig...
Kram,
Regina

My Lovely Home irsta kyrkby 1:3 sa...

Fina bilder på fina ting;) Have fun i Örebro, för barnens skull? jo hej du, du kommer väl hoppa och studsa för fullt du med hi hi;)