Mer kalasförberedelser...

Lilla gästtoaletten har vi länge pratat om att vi behöver göra något åt. Den var det mest nyrenoverade i hela huset när vi flyttade hit för 6 år sen, så då kan ni ju tänka er hur resten av huset såg ut. Men eftersom allt annat var hiskligt fult så upplevdes 90-talets pastell-våtrums-vägg helt OK =0)


Nu till kalaset blev det i alla fall en lågbudget renovering gjord. Fiffiga färger numera tillåter att man kan måla över blommiga våtrumsväggar och genast känns det lilla utrymmet mer harmoniskt.


Handfatet var sprucket men vi hade ett nytt i kartong i källaren som var inköpt i samband med inflyttningen men då tog orken slut helt efter att ha renoverat hela huset. Nu plockades det fram och passade utmärkt.


Med vita väggar och lite fina prudilutter på en hylla så känns det helt OK att hänga där inne ett tag. Här sitter favvoängeln från Ebbas änglar just nu.


Handfat med pelare, lite grå färg på golvet istället för det babyblåa tidigare och ny matta och nya handdukar och det blev ett helt nytt rum till en inte alltför stor peng.


I torsdags fyllde dottern 11 år så nu fortsätter kalasandet i helgen om än i mindre skala som tur är. Återkommer med mer kalasförberedelser längre fram... jag har utlovat receptet på tårtan nämligen =0)
Hoppas ni får en fin helg i vinterkylan!
Kram Linda

Kommentarer

Hejsan där Linda!
Åhhh vad jag gillar din header, eller vad det nu heter..stavas? Du vet den första bilden högst upp på sidan. Jättesnygg!!!
Sedan ditt nya badrum! Vilket lyft!!! Helt underbart fint blev det. Tack för tippset med färgen. Kanske jag gör en sådan lösning själv, när det är dags att renovera vårt badrum.

Tusen tack för titten och den rara kommentaren! Det är så kul att se nya ansikten i bloggen :)) Välkommen tillbaka när helst du vill! Jag tittar in till dig fler gånger! Här finns massa fint att ta del av. :)
God fortsättning på det nya året!
Kram / Åsa.
Så fin er lilla toa blev.. Vår behöver oxå lite ansiktslyftning, funderar på vit panel där inne..

Kram Mia
Vad fin din toa blev.Tänk vad lite färg och ork gör.vad härligt med kalas.Här är kallt 23 minus burr.Ha en mysig kväll vännen Värmande kram Rita ♥
Tänk vad lite färg kan göra,nu fick jag nog lite inspiration till att börja göra om våran hemska toalett.Ska prata med maken. ;) Ha en skön helg. Kram ulrika
Jenny sa…
Hej Linda!
Vad fint det blev o för en inte alltför stor peng:) Den där ängeln på hyllan är jättesöt!

Ha en mysig lördag,

Kram Jenny
Gunilla sa…
Hej.
Tack för titten .:o)

Vad fin toalettrummet blev som nytt.
Ängeln på hyllan var ju jättefin.
Det behövs ju inte så himla mycket för att få det frächt och fint.

Ha en trevlig helg

Kramen/Gunilla
den lilla toan blev verkligen fräsch. Vi har en liten toa med dusch som skulle behöva en uppryckning. Nu när det varit så kallt har vattnet till wc-stolen frusit:-( Vi måste nog dra om rören.
Kram,
Regina
Men så fint det blev, tänk vad lite färg och kreativitet kan förändra ett rum! Kram Eva.
GOTT NYTT 2010!!
Hej Linda!
Hoppas du haft det härligt under helgerna!!
Så fin er toalett blidde!
2010 vintervita kramar till dig
~~Mamma ♥ Millan~~
Anneli sa…
Hejsan.

Så fin er nya toa blev!
Tänk vad lite färg gör susen.

Snyggt med mörka handdukar.

Vad kul med fiskarna på din sida.
Tycker om...

Ha det gott,
Kram Anneli.
Viola sa…
Vilket lyft det blev för toan....och nu är man inne i vardagen igen och nog känns det att jag har en rygg emellanåt, men det är bara att ta en dag i taget, ha en fin kväll, kram
Repet blev kanonsnmyggt. Ibland behöver man något som jag att man sätter lite fart med en del saker, ett kalas t e x.
Va roligt att få helt frascha lokaler. Kul att jobba i.
Kram Kristina

Populära inlägg