Ja se det snöar, ja se det snöar.......

Denna bild känns väldigt avlägsen just nu. Det snöar nåt väldigt här, hur har ni det hos er? Här har det snöat nästan hela dagen, jag skottade mig in i huset när jag kom hem och jag antar att maken får göra detsamma när han kommer hem från Gtb i kväll. Jag är i alla fall väldigt glad att han tog tåget och inte behöver köra bil i 5 timmar för att komma hem!
Här har ni damen i rabatten, lättklädd som ni ser, helt ok i sommarvärmen men....
.... i dagens snöoväder känns det lite kylslaget. Hon syns knappt i snöyran och ser ut att ha en rejäl pälsmössa på huvudet. Jag längtar efter sommarvärmen nu kan jag säga!

Men nu är det som det är.... vi får krypa ner under en filt i soffan, njuta av en kopp the och något smaskigt... lite snabbgjord kola kanske?

Gör så här:
Koka upp 1 dl socker, 1 dl sirap, 1 msk kakao,
50 gr smör och lite vaniljsocker.
Koka i ca 5 minuter, häll upp på en plåt med bakplåtspapper
och låt svalna lite. Skär i lagom bitar.

Smaskigt värre!

Kram på er och kör försiktigt om ni nu måste ut i snökaoset!

Linda

Kommentarer

Marina sa…
Skulle egentligen köra dottern på träning men hon får snällt stanna hemma ikväll. Det känns ju inte livsnödvändigt precis.
Vilken kul bild på damen!

Snöiga kramar!
STENLYCKA sa…
Ja, här har vi också haft snöoväder idag med problem på vägarna så jag är glad att jag bor nära min arbetsplats så jag kunde gå dit. Jag har också några nakna damer ute i min trädgård som nog har haft en tuff vinter med kyla och snö.Tilda som jag har döpt en av mina damer till har också en tjock pälsmössa på sig.
Tack för receptet det såg väldigt smarrigt ut.
Ha en bra kväll under filten!
Kram
Ja här har det snöat hela dagen oxå.Bara så tråkigt nu ,Vill ha vår .Oj vilken vacker bild.Men hon var söt i sin pälsmössa oxå,Hihi.1000 tack för receptet.Ha en skön kväll Varmkram Rita ♥
jaa vad det snöar. Det ser så roligt ut med alla "pälsmössor" överallt, på lyktstolpen, postlådan, grind- och staketstolpar. Nu blev jag verkligen sugen på kola...få se nu...socker...sirap...jo men jag har nog alla ingredienser;-)
Kram,
Regina
Birgitta sa…
Hej! Den utlovade snöstormen uteblev här och vi fick några cm snö i em. Men jag tycker det var skönt att det blev så.
Kolan ser ut att smaka jättegott.
Ha det så gott i soffhörnan.
Kramis Birgitta
Snö här som där ser jag. O det tycks inte finnas någon ände på eländet..Här vräker det ner i orimliga mängder..fortfarande :S

Tack för kola~tipset! Ngt jag absolut ska testa o trösta mig med här inne i värmen =)

Kram
Visst känns det som att det räcker nu,mer än väl.:)Tack för receptet kan vara värt att prova. ha en skön kväll. Kramar Ulrika
Bonnfrua sa…
Men visst är det bättre med snö än med slask och regn och gegga och ...
vaniljbollarna var verkligen jättegoda!

Populära inlägg