söndag 27 december 2009

God fortsättning!

Hoppas att julmaten har smakat bra! Ni har väl vilat, ätit knäck och nötter, spelat spel och myst tillsammans!? Det har vi! Jag och min familj har firat julen hemma hos mina föräldrar tillsammans med mina 3 syskon med respektive och barn. 15 personer har vi varit de senaste 5 dagarna. Med hjälp av ett rullande köksschema har vi tagit oss igenom julfirandet utan att en enda (läs min mamma) person har blivit stående i köket. Hon har verkligen svårt att gå ifrån. På det sättet har hon faktiskt kunnat slappna av tror jag.


Vi tog en sväng förbi Second Handbutiken, det var ju 50% på allt! =0)
Jag köpte lite smått och gott... lite blomvaser,maken fyller jämnt här om några dagar, återkommer säkert till det;0) Å sen den här söta skeden med förgyllt blad.....


Asken som den låg i hade den här "loggan", men om det är originalasken vet man ju förstås inte...hittar inga stämplar på skeden.

Det var så vackert mönster på den, jag blev helt kär!
Men vad är det för typ av sked? Är det någon som vet vad den ska användas till?


I spegelbilden ser ni min julklapp från maken... en ny kamera! Jipppiiii!! Äntligen kan jag ta bättre närbilder, jag är så glad! Det här är också det första inlägget från min nya dator, en vit fin MacBook! Alla lärare på hög och mellanstadiet har fått en ny Mac som arbetsredskap och nu försöker jag lära mig alla coola program som finns i den här lilla skönheten. Å vad mycket roligt jag kommer kunna hitta på i undervisningen! Nästan så att jag längtar tillbaka till jobbet... men bara nästan ;0) det är ju massor kvar av jullovet!
Må så gott!!
Kram Linda

5 kommentarer:

Lyktor och Tyg sa...

Så mysigt ni haft. kul att träffas alla på julen.
Vet inte vad skeden kan ha varit till. Kanske till efterrätter eller kaka.
kram Kristina

Älskade pion sa...

Vilken mysig jul ni verkar att ha haft,härligt.Ingen aning om vad skeden är till för,men kanske som föregående talare sa,en efterrättsked. Ha en bra start på veckan.Kram Ulrika

Nattmia sa...

Så söt sked..

jo här har det med ätits och njutits av julen, så nu blir det till att försöka hålla igen :-)

Njut nu av starten på veckan..

Kram Mia

Mor Tuta sa...

Vill bara önska er
Ett Riktigt Gott Nytt År.
Kram från oss i Kisa

Under en vind sa...

Vilken fin!

Det låter som att du har haft en härig jul med dina nära & kära! Önskar dig en god fortsättning på ett nytt spännande år också!

Kram kram!