torsdag 3 december 2009

En lite nöjestripp...

Nu börjar livet ordna upp sig, det är skönt när man kan börja bocka av sådant som har hängt över en lite, även om det är roliga saker många gånger. Julmarknaden är avklarad, check! Adventsgudstjänsten med barnkören är avklarad, check! Alla 8 ors prov är rättade och utdelade, check! 9 ornas projektarberen är rättade och diskuterade med varje elev, check! Tårttävlingen med 9 orna är avklarad, check! Puh! Nu är det en julmarknad och en barnkörövning kvar på lördag, en julfest/lucia/avslutning med barnkören på söndag, en godistillverkningskväll med goda vänner nästa helg och betygen kvar att sätta. Sen är det jullov!
Om jag längtar??? Kanske lite ;0)
Jag har inte ens fått upp allt pynt. Den här zinkbrickan köpte jag hos Johanna i söndags, passar bra till blockljusen och zinksiffrorna.

Imorgon efter jobbet drar jag och vännen/betongkollegan iväg till storstan på mässa!
Vann biljetter till "Jul och Hantverksmässan" .
Det ska bli ett mysigt avbrott i allt annat. Hoppas på mycket inspiration!
Må så gott alla!
Kram Linda

6 kommentarer:

Älskade pion sa...

Du håller igång hör jag,härligt. ;)Vad kul att gå på Mässa,hoppas ni får mycket inspiration som ni kan visa här på bloggen sen. kram Ulrika

Nattmia sa...

Förstår om du ser fram emot lite ledighet, du har haft en del och har en del kvar innan dess..

Så fin adventsstake..

Kram
Mia

Viola sa...

Visst är det en jobbig tid i skolan, fick ett samtal från en kollega igår...men snart min vän är lovet här, ha en skön helg med de dina, KRAM

Marina sa...

Jag vill också på julmarknad för att få lite inspiration! Ha det bra!

Stubbetufsa sa...

Så flott det var å pynte cementrabarbrabladet til jul! Ja så menn!
Hilsen fra nord!

Jord under naglarna sa...

Fullt upp märker jag!
Jag ahr inte riktigt kommit in i julstämning ännu, men det är ju ett tag kvar. Ibland snurrar det så fort att jag knappt hinner med, men så blir det en liten stund då man tänder ett ljus och tar en kopp glögg och bara myser!