Nya användningsområden!

Fy bubblan vad mörkt och kulet det är nu! Vill helst krypa ner i sängen och läsa böcker bara. Svårt att hitta energi till så mycket annat tycker jag. Har plockat in lite från trädgården i alla fall. En del rabarberfat i betong har fått komma in i värmen och tjänar nu som fruktfat....
...och toarulleförvaring. En ädel uppgift vill jag lova!

Ska försöka rycka upp mig och gå ner i betongverksta´n en stund och se om det har härdat färdigt där i formarna. Finns ju lite att ta tag i inför julmarknaden men har väldigt svårt att uppbringa någon energi idag!

Hoppas ni har det bra i mörkret!
Kram

Kommentarer

Vad snygga fat ,helt underbara.Jag är inne och tycker att det är grått men jag tänder massor av ljus.u säljer inte dina underbara fat?Ha en skön kväll kramizar ~~~~~RITA~~~~.
Perfekta som frukt- och toapappersfat ju :-)

Ha en bra kväll och natt..

Kram
MIa
Viola sa…
Visst är det Ior-väder..rena deppen i det grå..men det är bara att beska med...snart vänder det eller...ha en bra kväll, kKAM
Marina sa…
Vilken kul grej med toarullarna. Fruktfat har jag använt bladen som här inne och även ljusfat. Nu snart ska jag ha granris och äpple på ett stort där ute. Kram!
Vad vackra fat du har gjort,passar ju perfekt till just fruktskål och toapappersförvaring. ;) Må så gott. Kram Ulrika
Birgitta sa…
Här är lika mörkt och trist och man vill helst gå i idé. Men så är det julmarknad nästa vecka och fullt upp i vävstugan. Och så var jag till biblioteket och lånade en rolig bok idag.
Ha det gott.
Kram Birgitta
STENLYCKA sa…
Hej!
Ja, man kan undra var solen har tagit vägen men så läste jag på en annan blogg att den befann sig i Dalarna. Här är det tungt och trist man får ha lampan tänd hela dagen.Känner precis som du ingen energi alls.
Vi får göra det bästa av dagen!
Kram på dig
hej!! vad roligt att du hittade in till mig!! :)

vilka underbara fat, har länge tänkt att jag skulle prova på å göra ett amn har aldrig blibit färdig till de..hm..nästa sommar kanske..:)

kramar elin
Lovisa sa…
Hej hej!

Hihi...ja hon är ju för go vår Alva :o) Hon har så mycket fuffens för sig så man får sig ett gott skratt flera gånger om dan.

Tack snälla för mössan! Vad du är go :o) Hur mycket kostar den? Jag kan ta den nästa helg när vi träffas...det är lugnt. Beställde jag en halsduk också? Om inte så kan vi ju ta den vid ett annat tillfälle isåfall...

Kram L
Ja varför inte??
Ha det gott
Annika
Mari Brown sa…
Alskar bladet med papren, sa fin. Wish I had room for it in my bathroom.

Mari

Populära inlägg