lördag 3 oktober 2009

Höstmys

Ja nu snurrar livet på för fullt! Den här veckan har vi verkligen haft fullt upp. Maken har varit i Tyskland ett par dagar med jobbet, jag och dottern har varit på föräldramöte på dansen, de ska sätta upp musikalen "Grease" med 11 föreställningar, superkul!
Jag och vännen M har haft vår första betongkurs, jätteroligt verkligen. Kul att kunna inspirera andra till skapande =0) Jag tror att de tyckte att det var kul, det lät så i alla fall.

I går kväll brände vi av ett dubbelt 7-års kalas här hemma. Sonen och hans kompis hade kill-mys-film-kalas tillsammans. Vi bjöd på hamburgare, snacks till filmen "Discodaggarna" och traditionella kalaslekar som "Sätt knorren på grisen" och "Dansstopp". 13 grabbar i högform! När det var slut så kollapsade 4 trötta föräldrar framför Idol och grabbarna byggde med nyaste Lego presenterna.


Idag blev det en loppissväng, fyndade en grå saccosäck till sonens rum för 20 kronor. Mycket bra! Sen har vi hunnit med ett genrep. Imorgon har vi familjegudstjänst med barnkören, dansgruppen och dramagruppen och jag håller i trådarna på scen, även maken och barnen är involverade. Å uppe på allt detta har dottern fått feber! Besvärligt! Vi får se hur det löser sig...


Sen är det en ny arbetsvecka,
vi får se om vi håller ihop eller om vi lägger oss i feber allihopa här.....
Regnet vräker ner och här tänder vi ljus i massor. Bilderna är från entren, tagna i höstrusket.
Hoppas ni är friska och njuter av helgen!
Kram L9 kommentarer:

Nattmia sa...

Ljus är så mysigt.. Massor tända här med ikväll, och än mysigare blir det när det blåser runt husknuten och regnet slår mot fönstret..

Hoppas dottern kryar på sig och att ni slipper bli sjuka..

Kram
Mia

Birgitta sa...

Hej! Hoppas allt går ihop i helgen och att ni är på benen.
Ha en trevlig och mysig helg.
Kram Birgitta

Lovisa sa...

Hej! Kul att kunna läsa ett nytt inlägg :o) Tråkigt att höra att E är sjuk, hoppas ni andra klarar er ifrån det.

Har jag sagt hur tacksam jag är för alla kartonger och påsar vi får men N:s kläder? Idag hittade jag två kassar fulla med kläder som kommer passa perfekt till Hugo i höst. SÅ TACKSAM!!!! Tack!!

Sköt om er och lycka till imorgon!

Kram Lovisa

Viola sa...

Det låter som ni har det ganska intensivt just nu...hoppas bara att ni klarar er från febern...och att dotera snabbt tillfrisknar, ha en bra vecka som kommer, kramen

Hemmafruns hörna sa...

Oj...Tempo! Hoppas ni klarar av allt! Men livet är ofta som bäst när det är "mycket möda". Den där betongkursen skulle jag vilja vara med på! Låter sååå kul! och familjegudstjänsten hade jag också gärna varit med på... Lycka till med hela veckan!

Marina sa...

Så mysigt det ser ut i mörkret! Har ni ordnat kursen privat? Jag höll betongkurser i mitt förra jobb och det var jätteroligt.

Ha det bra!

Marita sa...

Hej! Så roligt att du tittade in i bloggen min. Alltid kul med nya besök.
Så mysiga bilder du tagit.
Ska ta och titta lite mer här i din fina blogg.
~Marita~

Älskade pion sa...

Vad kul att hålla i en kurs för era betonggrejer.Hoppas att ni håller er på benen. Ha en bra start på veckan. Kramar Ulrika

Vita små hjärtan sa...

Mysigt med ljus..
Önskar dig en fin dag!
Kram Agnetha