Underbara gåvor!

Nu har lungnet lagt sig, det blir lite tomt när gästerna åker, vi har dessutom haft ett härligt tvillingpar här på 1½ år som har sett till att vi inte stannat upp särskilt länge =0). Måste säga att det är en bragd att vara småbarnsförälder, och speciellt med 2 i samma ålder! Tänk vad fort man glömmer hur det var i småbarnsåldern och då är våra barn ändå inte jättestora ännu (7 och 10) Men det har varit jättemysigt att ha dem här! Med sig hade de så fina saker! En vacker orkideé

Och en delikatesspåse från Gränna med massa smaskigheter i....

Goda kex och skorpor, karameller och must, å kolla in baksidan på påsarna =0)


En liten extra flaska till maken , "jägarens styrketår", en av anledningarna till besöket var nämligen att grabbarna skulle ut på vildsvinsjakt, tyvärr blev det ingen jaktlycka, de får helt enkelt komma tillbaka fler gånger =0)

Att blandas med valfri vätska till valfri styrka står det =0)
Enligt väderleksrapporten skulle solen skina på oss idag, men icke!
Hade hoppats få bättra på brännan lite, man börjar blekna =0(
Kanska får det bli lite second hand affärer istället!
Hoppas ni får en skön helg!
Kram Linda

Kommentarer

Vad fina grejer du har fått.Ja det har nog varit full rulle förstår jag med dom små,härligt. ;)Ha en skön lördag. Kramar Ulrika
Viola sa…
Hallå där...var hemma hos Lången igår och såg dina fina saker i betong...visst att du hade främmmande så jag får titta in en annan gång...brukar ju alltid åka till Irsta på hösten igen...ha en fin dag, kram
Blekna ja.. Det har jag med gjort så jag hoppas på lite sol och värme nu nästa vecka iaf.. Här är sol idag men ingen större värme så man känner att man vill ligga och sola, tyvärr..

Vilka härliga påsar med gott innehåll..

Kram
Mia
Patricia sa…
Ja nog glömmer man fort hur det var med småbarn, mina är ju 18 och 22 år gamla så det är ju läääänge sen, men så underbart med småbarn och jag ser fram emot att få bli farmor så småningom.. =)

Vilka fina presenter ni fick... =)

Ja du, solbränna finns ingen här..känner mig väldigt blek även om jag har fått liiiite färg i sommar, men önskar jag hade lite mer.

Ha en fortsatt härlig helg!
Kram Patricia
Vad fina presenter ni har fått.Vad skoj med besök av nära och kära.Ha en mysig lördag kramizar ~~~~~RITA~~~~~~.
Vi fick sol, så mycket roligare allt blir då! Så mycket godsaker ni fått, kul med texten på baksidan. Ha det bra, kram Eva.
Å så mycket fina mysiga presenter!!!
Kram Agnetha

Populära inlägg