Äntligen lite sol!

Så kom det då äntligen lite sol! Underbart! Det är sista veckan på sommarlovet för mig, jag börjar ju en vecka innan eleverna kommer, så nu gäller det att ta vara på dagarna. Idag har vi njutit här hemma på förmiddagen. Vid lunchtid gick vi upp till M och hennes familj och smaskade i oss både mat och blåbärspaj för att sen gå hem till oss för ett eftermiddagsdopp. Maken har börjat jobba igen efter semestern och när han kom hem från jobbet drog vi till stugan och tog en sväng med båten. Kvällsmaten intogs på en Ö i mälaren, inte fel alls!
Barnen badade i mälarens grumliga vatten...


Hunden simmade efter pinnar

Och försökte hålla koll på barnen så de inte försvann, de syns ju knappt när de dyker under vattnet, inte som hemma vid poolen när hunden följer barnens minsta rörelse i det kristallklara vattnet och springer längs kanten för att hålla jämna steg med dykarna.

Maken slappnade av med lite fiske efter en hård "första" dag på jobbet.
Jag? Jag håller mig bakom kameran, dock iklädd bikini =0)
Lite färg kanske jag han få i alla fall =0)
Hoppas nu att vädret håller i sig och vi kan få några sådana här dagar nu!
Såg också att bloggen fyller 1 år i dagarna, det måste ju firas! Ska klura ut någonting tror jag....
Må så gott!
Kram L

Kommentarer

Vilka härliga bilder.Hade ni fint väder i Västerås igår,det hade inte vi men dom lovar fint imorgon och på Torsdag.Hoppas! ;)Ha det så gött! Kramar Ulrika
Vilken härlig somrig dag ni hade och vilken fin pool ni har där hemma.. Mysfaktor!!

Ha nu en bra dag och hoppas solen skiner hos dig, det gör den inte här idag tyvärr..
Grattis till ett års dagen med :-)

Kram
Mia
Hittade hit mellan amning och läggdax... Fin blogg! En egen pool hade ju inte varit helt fel! Jag längtar efter att få simma utan att behöva trängas i en simhall, och i fjorden är det för kallt... Lyckost!
Katarina sa…
Ni ser ut att ha haft jättemysigt. Själv väntar jag fortfarande på att solen ska infinna sig så att jag kan njuta av den innan terminen börjar. Ha det bra!
Kram Katarina
Så fina bilder! Känns som det är slutklämmen på sommaren, önskar mer sol och värme! Kram Eva.
Marina sa…
Härligt att ni tar vara på de sista lediga dagarna. VI försöker också göra et så gott det går. Tog båten i går och idag blir det nog stranden.

Härliga bilder!

Populära inlägg