onsdag 26 augusti 2009

Älsklingen vet vad jag gillar =0)

Kolla vad älsklingen fått tag på från en gammal bongård! Coola va!? Tänk han vet vad jag "går igång på". Min första tanke var att ha en näckros i den.... ... men den läcker som ett såll så det får nog bli en plantering istället.

Tänker mig något snyggt vajande gräs och något som kan hänga över kanten lite, en mörkbladig revsuga kanske....

Visst har den vackra detaljer, kommer att bli "asasnygg" i rabatten, som min son skull ha sagt.
På betongfronten jobbar vi på, det är en tung och kladdig hobby vi skaffat oss och den tar tid. Men sakta men säkert bygger vi upp vårt lager igen efter sommarens försäljning. När det gäller blad är det ju nu som gäller, så det måste gå först, krukor och annat småplock får vi göra i verkstaden i vinter.


Klicka på bilderna för att se dem bättre.
Faten och änglarna är nog mina favoriter.


Må så gott i regnet!
Kram L

8 kommentarer:

Marina sa...

Käre värld så mycket betongsaker! Jag skulle vilja gjuta men man ska ju komma till skott också. Har inte gjort något sånt sen i våras. Kram!

Vardags-mirakel sa...

Så mycket fint du har gjort sedan jag besökte dig senast! Gillar din dukning, paj och alla vackra betong saker :-) Ha det bra, kram Eva.

Birgitta sa...

Hej! Vilken fin tunna ni fått tag på. Det är nog inte så konstigt att den läcker. Den har nog torkat och jag skulle tro, att om den får ligga i vatten, så sväller den igen och blir tät. Vad mycket betongsaker du gjuter.
Kram Birgitta

Lovisa sa...

Jisses vilken tunna! En sån skulle jag också vilja ha :o) En och annan betonggrej skulle också sitta fint...vad många fina fat ni har gjort. Den där bulliga krukan var också snygg..."Ni ä ba duktig" :o) Vi ses snart! Kram

Viola sa...

Tunnan är ju helt underbar..lyckos dig och när jag klickade på betongbilderna så upptäckte jag så mkt vackert du gör...hoppas dagen är bra, kramen

Patricia sa...

Ja det var en fin tunna du fått, kommer bli jättefin med läcker plantering i.

Och jisses vad du har gjutit...jättemycket fint!

Ha en bra dag!
Kram Patricia

Kristina / Vackra drömmar och idéer sa...

Otroligt fina betongsaker! Härligt med lite inspiration.. Var säljer ni dessa? (antar att ni säljer dem?) Kram/Kristina

Älskade pion sa...

Guuud så mycket fina grejer du har gjort,alldeles själv?Vart har du hittat formen till änglarna? Vilka underbara fat,är det rabarberblad? Många frågor;)Ha en skön kväll. Kramar ulrika