onsdag 1 juli 2009

Underbara dagar!

Hallå i värmen! Hur har ni det? Här njuter vi av våra varma dagar, vi svalkar oss i poolen... Å njuter av trädgården, i år har vi fått frukt på päronträdet, Jippii! Efter en ganska hårdhänt flytt har det återhämtat sig sakta men säkert men inte gett någon frukt, inte ett enda, så jag vet inte ens vad det är för sort. Förra året gjorde vi ett ympningsförsök för att hjälpa pollineringen på traven och jag förklarade tydligt för trädet att om inte detta funkar så får du inte bo hos oss längre, så gott om utrymme har vi inte så vi kan ta oss an fruktträd som inte ger oss någon frukt. Ympningen fungerade inte men detta skrämde tydligen igång fruktsättningen för nu har vi ett 20 tal frukter på gång! Någon som genom bilden kan säga vad det är för sort så är jag tacksam =0)
Även biggaråträdet trivs
(även lössen ser jag ,men det är för varmt för att jag ska orka bråka med dem)


Pioner är en riktig favorit i trädgården,
jag gillar verkligen den här vita mot alunrotens mörka blad!

De som står i skuggan håller lite längre.


Basilikan trivs i värmen!


I betongverkstan brinner de senaste betongföremålen, här en liten ljusbricka!Själv så njuter jag av mitt sommarlov, läser tidningar och böcker...


Smaskar massor av jordgubbar!Å sen blir det ju inte sämre av att det faktiskt är min födelsedag idag! Ska grilla med familjen å sen ska jag och älsklingen gå på konsert i kväll, supermysigt ska det bli!
Fortsätter min lilla semesterpaus, men kikar in hos er när jag får möjlighet!
Hoppas ni njuter av det härliga vädret!
Kramar i massor!
L

9 kommentarer:

Nattmia sa...

GRATTIS på din födelsdag..
Ha en bra dag med en bra konsert..

Kram
Mia

hemma hos lilla mej sa...

Grattis på födelsedagen.Vad mysigt har du fått några paket?Ha en kanondag .Hoppas att det blir en mysig konsert.ha en fortsatt trevlig födelsedag sommar kramizar ~~~~RITA~~~~~.

Viola sa...

HIP HIP HURRA PÅ DIN FÖDELSEDA!!!! Vilken tur att jag hälsade på så jag kunde gratta..ha ett trevligt födelsedagskalas och du har förhoppningsvis tur med vädret denna dag..

visst är det tur man är med pool ...skulle annars fåt värmeslag i hettan och algblomningen har redan börjat på vår ostkust i Västerviks skärgård..kramen

Marina sa...

Grattis! Så fint betongfat du gjort. Ha en bra födelsedag!

Inas sa...

STORT GRATTIS!
Hoppas att du har haft en bra dag och att du har fått något fint... =0).... Å vad fina betongfat du har fixat, Kul. Skulle ta tag i mina fat som ska göras i helgen tror jag, som så många gånger förr... Men ha en trevlig kväll och njut av din dag. Goa kramar Ina

Patricia sa...

Stort GRATTIS på födelsedagen!!!

Vilka härliga bilder...härligt med pool när det är så här varmt... =)

Jaha, så du kan skrämma Päronträd att bära frukt... =D

Hoppas du får en bra konserkväll!!
Kram Patricia

Katarina/Lantlyckan sa...

Grattis på födelsedagen! Hoppas du haft en toppenbra dag. Ja, inte klagar man på läraryrket just för tillfället heller ;)
Kram Katarina

Lyktor och Tyg sa...

Hallå hallå, hoppas ni hade det bra på lägret. VArmt i alla fall. Stort grattis till dig, hoppas dagen var bra. Vilken härlig tårta, solgul och fin.
kram Kristina

Älskade pion sa...

Grattis! Du verkar ha det bra på din semester,njut. Må så gott i värmen. Kramar Ulrika