tisdag 28 juli 2009

Nu är det klart!

Nu är skåpet färdigmålat och iordningställt! Men det hamnade inte i sovrummet utan i köket. Köpmandisken brakade nämligen fullständigt ihop i lådorna så vi fick tänka om och det blev faktiskt riktigt bra. Skåpet slukade ganska mycket, allt jag hade i den gamla (fula) köpmandisken i furu och lite till. Men framförallt har jag allt mer överskådligt nu i lådorna.Frågan är om det är något fel på mig....(ja,ja, förutom allt annat) När man blir alldeles lycklig av att få färgkordinera sina textilier....
Som jag och vännen M brukar säga
-Det finns så många bokstavskombinationer och diagnoser nuförtiden, det finns nog någon för det här beteendet också!
Är det bara jag? Visst är det ändå en känsla av välbehag när det blir fint och estetiskt tilltalande?
Hur som helst... det är inte bara jag som är nöjd över den nya möbeln, tro det eller ej, maken uttryckte även tacksamhet över vårt nya skåp. Jo förstår ni, vi har en väldigt STOR stereo för just musik är ett väldigt STORT intresse i familjen. Till min stora lycka så gick hela maskineriet in i skåpet, så nu kan jag stänga dörren och slippa se eländet, för den förstör lite av helhetsintrycket tycker jag.

Lite åverkan på skåpets baksida blev det för sladdragning men det var det värt! Nu till det fiffiga, skåpet är högre än det förra vilket gjorde att vi kunde fästa upp antennen bättre på baksidan av skåpet vilket resulterade i BÄTTRE MOTTAGNING ÄN NÅGONSIN! Både radion och spotify klingar kristallklart och maken är VÄLDIGT nöjd! Som tur är så står små vita högtalare som kan fästas uppe vid taket väldigt högt upp på makens önskelista, så jag hoppas att inom en snar framtid få slippa de stora svarta golvhögtalarna. Men som farbror Barbro sa i Nilecity -Det finns inga genvägar till det perfekta ljudet! Smakar det så kostar det!

Så till sist en bild på vad jag köpte mig för födelsedagspengarna från mina föräldrar och syskon. En vacker vit golvlykta för blockljus. I LIKE!
Här regnar det så idag får bli en innepysslardag
Må så gott!
Kram L

12 kommentarer:

Anonym sa...

Supersnyggt! Och vad roligt för dig att få jaga vidare efter det perfekta skåpet till sovrummet;-) Jag hoppas bara att inte din nya arbetsplats kommer på vilken diagnos du egentligen borde ha... Kram!/M

S o F sa...

Det där skåpet var ju superfint. Snyggt stilrent.

Ja den där sjukan som du pratar om med tygerna där den lider jag inte av...i alla fall inte exakt samma, men jag känner väl igen den känslan av "ordning o reda"-välbefinnande.

Estet - helt enkelt. ;)

(fast om jag nu tittar mig omkring o kollar in mitt skrivbord/dataplats så vet jag inte...)

Ha det!

Ebbas änglar sa...

Det blev jättefint med skåpet. Har spanat på ett liknande på Erikshjälpen (för 400:-), får nog bli en tur dit i morgon. Tack för inspirationen!!

Kram Malin ^^,

hemma hos lilla mej sa...

Skåpet blev superfint.Snugg vit lykta du köpt för blockljus.Den var riktigt läcker.Ha en mysig tisdag kramizar ~~~~~RITA~~~~~.

Marina sa...

Det är så bra när alla blir nöjda! Jättefint skåp och visst är det bra när det blir estetiskt tilltalande som med färgstämmighet osv.

Vacker lykta!

Lovisa sa...

Jamen se på den!! Det blev ju toppensnyggt! :o) Å vad fin lykta...Mamma pratade om att du hade sett den på Billiga Nisse...stämmer verkligen det? Har dom så fina grejer där??

Vad kul att Jonas blev lyrisk över skåpet. Klappa dig själv för bröstet för en god investering ;o)

Kram kram Lovisa

Älskade pion sa...

Det blev jättefint du kan vara mer än nöjd.Vad ska du läsa till hösten?Jo jag börjar nog bli lite nervös,tror jag.Men det ska samtidigt bli jättekul.Ha en skön dag. Kram på dig. Ulrika

Patricia sa...

Ja det blev ju jättefint ditt skåp...och vilken "tur" att köpmandisken gav upp... hi hi.

Och lyktan var ju jättefin!

Kram Patricia

Vita små hjärtan sa...

Å vilken snygg lykta!!!!!
Kram Agnetha

Ögongodis sa...

Så skönt när även mannen i familjen blir nöjd :-)
Kram Malin

Mina ord - min vardag sa...

Ohhh vilken trevlig blogg du har hit återkommer jag gärna ha en bra dag

Hanna sa...

Åh så fint.
Hanna