Slutet och början...

Idag har jag gjort min sista dag på jobbet. Plockat med mig det sista från skrivbordet och lämnat in nycklarna. Tungt och jobbigt att säga hejdå till alla kollegor samtidigt som det är början på något nytt och spännande!
Dessa underbara prickiga muggar och frukostskålar fick jag av mina två närmaste kollegor. Två underbara starka kvinnor som har varit mina mentorer under mina första år som färdigutbildad lärare. Mycket har stötts och blötts i vårat lilla arbetsrum och de har varit ett enormt stöd och till så mycket glädje. Kommer att sakna dem otroligt mycket! Som tur är så försvinner de ju inte utan de har lovat att jag får komma till dem och vara med på deras planeringskonferenser =0)


I kväll kommer hela mitt stora arbetslag hit hem, vi ska äta och umgås och fira två 60-åringar och så får jag chans att säga hej då ordentligt till alla i lugn och ro. Jag har haft förmånen att jobba med underbara kollegor som jag haft mycket roligt med. Pannacottan står i kylen och de kommer med färdig mat så det enda jag ska göra nu är att duka. Köpte underbara blommor på torget. Mina pioner blommar inte ännu i trädgården men det fanns på torget. Å så lövkoja förstås, doftar ju helt fantastiskt!

Må så gott alla!
Dragning imorgon!
Kram L

Kommentarer

Lovisa sa…
Hoppas ni får en trevlig kväll :o) Vilka enormt söta koppar och skålar! Skulle inte göra ont tt äga hela uppsättningn ;o) Nu s jag återgå till mina "Nej-sägare"!! Kram Lovis
Lovisa sa…
Vad hände med alla bokstäver??!!
Vilka söta muggar och skålar du fick..

Tävlingen är inte glömd och tummen hålls här så klart..

Ha nu en trevlig kväll med dina kollegor..

Kram
Mia
Viola sa…
Hoppas ni får en jättetrevlig kväll tillsammans och vilka rar koppar du fick så rara..kramen
STENLYCKA sa…
Hoppas du får en underbar kväll och vilka söta muggar du fick.
Ha en skön ledighet!
KRAM
Så fina muggar, härliga. Låter roligt att alla kommer hem till dig. Hoppas du kommer att trivas lika bra på nya jobbet.

Ska ni till Hjälmargården till Midsommar? Jag ska vara där och ha hand om barnsamlingarna.
´Kram Kristina
Jag började på ett nytt jobb för lite mer än en åt sen. jag tvekade länge när jag blev erbjuden men så här i efterhand kan jag säga att jag är jätteglad att jag tog steget.
Vilka underbara muggar och skålar du fick. Synd att maninte kan sluta fler gånger.;)

Kram Lisa
Anonym sa…
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Tack för ditt lycka till.. Jag skall hålla min ena tumme (två betyder otur) på att tesilen kommer att få bo hos mig..

Hoppas du sover gott..

Kram
Mia
ida sa…
Åh, vilka vackra blommor. Det är sorgligt att sluta på en arbetsplats där man trivs, vad ska du göra istället? Tack för lycka tillet; jag hoppas på det bästa. ;-)/Ida

Populära inlägg