onsdag 10 juni 2009

Så lite tid!

Nu snurrar livet bra fort! Avslutningar och uppvisningar till höger och vänster, paket till fröknar och picnickorgar ska packas. Sen har man ju sitt jobb också, ska säga adjö till mina 40 elever och mina kollegor, plocka av skrivbordet och röja hyllor eftersom jag inte kommer tillbaka till den här skolan efter sommarlovet. Känns tungt, för jag har världens bästa kollegor som ger mig så mycket glädje! Samtidigt ska det bli intressant och spännande med ett nytt jobb på en ny skola med nya elever. Men först ska jag ha sommarlov och nu längtar jag verkligen!
Här har vädret varit uselt länge nu och jag har inte varit i trädgården på ett tag men igår såg jag till min stora glädje att min bergsvallmo blommar!Det är en liten kinkig dam som bott hos mig i 3 år men bara visat bladen förut, men nu äntligen bjuder hon på 2 blommor!

Hon har den mest ljuvliga blå färg på sin kjol!

Rodohdendron visar sig också från sin bästa sida just nu,
den här står vid entren så den går vi förbi varje dag och den är också utsikten från mitt ena köksfönster när jag diskar, riktigt trevligt!

Sen har jag en annan dam som blommar nu, en cerise skönhet som jag inte vet namnet på. Någon av er som vet vad hon heter?

Nu hoppas vi att vädret vänder inför skolavslutningen imorgon!
Ha det bra!
Kram L
Missa inte min utlottning i tidigare inlägg!
Var med och pröva din lycka! Jag drar en vinnare tisdagen den 16 juni!
Lycka till!
9 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Skönt med sommarlov.Tråkigt att det är så tråkigt väder bara.Grattis till ditt nya jobb.Ja det är mycket nu med avslutningar.Ha en skön kväll kramiz ~~~~~RITA~~~~.

Patricia sa...

Nu kan det räcka med regn tycker jag...nu vill jag ha sol och värmen igen...men värkande kropp tycker inte om det här gråa och ruggiga vädret... men men... =)

Vilken söt liten vallmo, har aldrig sett sån innan... =)

Hoppas du kommer trivas lika bra på nya jobbet!

Ha en fortsat härlig kväll!
Kram Patricia

Vita små hjärtan sa...

Jag längtar till sol o värme... Ha de gott!
Kram Agnetha

hönemor sa...

Hej du, vilken liten skönhet, helt juvlig blå färg, jag måste försöka att så en sådan till hösten. Blomman du undrar över är en sorts Klint. Kram Katarina.

STENLYCKA sa...

Åhh så lycklig du kan vara som har fått din bergsvallmo att blomma. Jag hade en men den kom aldrig upp i år och jag som har väntat i flera år på att den skulle blomma.
Förstår att det känns tråkigt att lämna sin arbetsplats och sina kollegor.Hoppas du kommer att trivas med den nya skolan.
Ha det nu så skönt med din ledighet och må så gott!
KRAM

Romantiska Hem sa...

Åh så vackert med alla blommor!! Kram Petra

Viola sa...

Ljuva bilder från din täppa, här har vi skolavslutning i morgon och så blir det utvärderingsdaggar må och ti sedan LOV! Äntligen,,,efterlängata verkligen, ha en fin dag, kramen

Katarina/Lantlyckan sa...

Vilken härlig vallmo! Förstår hur du har det, mycket att göra så här på sluttampen. Jag fick tack och lov fortsätta på min tjänst i höst så jag slipper åtminstone plocka ihop alla grejer. Snart sommarlov! Ha en bra helg!
Kram Katarina

Inspiration i vitt sa...

Alltid kul med nya utmaningar även om det är jobbigt.
Så fint det blommar hos dig och dina vallmon är såå fina.
kram/Ingela.