onsdag 3 juni 2009

Mammas flicka!

Kan stolt konstatera att några av mina "bakningsgener" har gått vidare till dottern. Hon tycker att det är så roligt! Hon är 10 år nu och har senaste tiden blivit en hejare på att baka. Har varit lite reserverad med det här med varma plattor och ugn tidigare men nu fixar hon det galant. Resultatet blir väldigt bra och bäst av allt, hon diskar undan allt efter sig! Hittade dessa söta bakformar på Lagerhaus förra veckan och nu kom de till nytta.Alla 3:or på hennes skola har satt upp en Disneymusikal som har premiär idag. Eleverna uppmanades att ta med sig något att fika mellan föreställningarna, så när hon kom hem igår från skolan ställde hon sig och bakade för att kunna bjuda sina klasskamrater idag. Gulligt tycker jag!


Sen blev det ju kvar lite här hemma också till lillebrors stora glädje.
Må så gott!
Kram L

8 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vad mysigt och gulligt det låter.10 år och så himla gullig.Fina muffinsformar.Var stolt över din duktiga dotter.Ha en mysig dag kramiz ~~~~~RITA~~~~~.

Lovisa sa...

Självklart måste hon fått en stänk av dina bakgener...konstigt vore det annars. Det där med disken...det måste vara J:s gener ;o) Hoppas ni får en bra onsdag...hoppas vi kan ses snart. Vore väldigt najs! Kram på dä / Lovisa

Syster Yster sa...

Var stolt!!! Nellie säger att hon ska gå i mina fotspår medan Rasse ska bli munk!!???, kock och snickare. Märklig kombination men visst, munkar ska ju vara självförsörjande.

Kram
Anette

Patricia sa...

Va roligt att du fått föra vidare den genen... =)

Min yngsta son, som fyller 18 i höst, har också ärvt min bageri-gen och är jätteduktig på att baka och även laga mat.

I går kväll bjöd han mig på kladdkaka som är hans favorit för att det går så fort.. =)
Han är däremot lite dålig på att plocka undan efter sig, men blir bättre o bättre.. =)

Ha en fortsatt bra dag!
Kram Patricia

STENLYCKA sa...

Åhhh vilken duktig dotter du har. Så roligt för dig.
Önskar dig en bra dag!
KRAM

Vardags-mirakel sa...

Vilken duktig dotter du har, och så omtänksam. Jag hoppas mina döttrar också blir förtjusta i att baka sitt eget bröd och kakor. Ha det bra, kram Eva.

promenader på landet sa...

Härligt när barnen fixar och grejar själva och det känns ju så bra för dem själva också. Självförtroendet stiger ju direkt! Kram Maria

lolla sa...

hejsan
det är ju toppen när barnen donar och fixar själva..duktigt av din dotter och så omtänksamt att bjuda kompisarna hälsa henne det..
kram lolla