måndag 1 juni 2009

En fantastisk helg!

Vi har haft en fantastisk helg på många vis, det har varit ett underbart väder hela helgen, vi har haft årspremiär med husvagnen som verkligen är familjens mysfavorit! Vi har varit på barnkörläger och det har varit Morsdag, det kan nog inte bli bättre! =0)

Redan på fredagen drog vi husvagnen till Hjälmargården, ett ställe jag verkligen kan rekommendera om ni vill ta en liten semestertripp. Det gör ju inget att det ligger nära Vingåkers factory outlet, en mysig inredningsbutik i lantlig fransk/dansk stil och fabriksbutiken heller ;0) Här finns allt på en lagom yta, härlig sandstrand, camping, stugor, rum, restaurang, kaffestuga, minigolf, kanotuthyrning och underbara grönytor för barnen. Finns även konferensmöjligheter om man nu måste jobba. Kolla in utsikten från kaffestugan , taget i fredagskväll... Underbart eller hur! Här är ett kort taget på lördagens morgonpromenad/bad med hunden. Här är vi längst ut på stenpiren ni såg här ovan...

och där uppe ligger kaffestugan och restaurangen.
Barnen varvade sångövningar med dans, lek, bus och bad. På kvällen var det lägebål med massa lekar och sång. På söndagen avslutades lägret med en konsert där de fick visa upp allt de lärt sig under helgen, både sång och dansgrupper. Mina föräldrar kom på besök för att suporta barnbarnen och fira morsdag.


Vad jag fick i morsdags present?
Jo en spikmatta, hoppas den ska hjälpa min onda axel!


Hoppas ni har haft en skön helg och njutit av vädret!


Såg att min besöksräknare tickat över 10.000 besökare! Otroligt roligt! Ska nog försöka klura ut någon liten utlottning tror jag, så håll utkik!


Kram Linda

3 kommentarer:

Mitt smultronställe sa...

Hej hej!!
Underbart ställe du visar, och fina bilder.
Helgen har ju varit underbar.

Hoppas veckan blir bra, kram Camilla.

hemma hos lilla mej sa...

underbart ställe du visar och fina bilder.Verkar som du haft en mysig helg.Vad mysigt en spikmatta.Hoppas att den hjälper.Ha en skön kväll kramiz ~~~~~RITA~~~~~.

Lyktor och Tyg sa...

Hej
Vilken fin reklam för Hjälmargården. Där är jag gärna med. Vi är där varje midsommar och har varit på många läger där. Kanske vi ses till midsommar?
Några barn från vår kyrka var också där i helgen vet jag.

kram Kristina