torsdag 7 maj 2009

Drömmar...

Ja här sitter jag och tittar ut på regnet, vilket tråkväder! Egentligen borde jag packa och fixa för vi ska ut på lite äventyr i helgen =0) Berättar mer sen... Istället sitter jag här och drömmer, jag drömmer om min uteplats och om hur den ska bli när vi är klara. Maken är ju snart klar med planket och då är det min tur att ta vid. Utemöbeln, en stor och klumpig historia i furu ska bli vit och de mörkt gröna och marinblå dynorna ska kläs om. Sen tror jag att det får bli några vimplar, de är så mysiga tycker jag! Där ska jag sitta i min VITA soffa och dricka kaffe i underbara prickiga koppar (jag fyller ju år snart så just den här drömmen är inte alltför orealistisk =0) från Greengate.

I den ljumma vinden torkar min ljuvligt doftande tvätt (som någon annan tvättat kanske?, nä, kanske väl orealistiskt) Men visst blir även den tråkigaste syssla roligare med fina tillbehör =0)
Bilder från Elsas hem
Nej, nu måste jag packa!
Kram L

14 kommentarer:

Patricia sa...

Jag älskar det där "drömstadiet" innan man påbörjar ett nytt projekt, då går hjärnan på högvarv och idéerna haglar tätt... =)

Ha en bra dag!
Kram Patricia

hemma hos lilla mej sa...

Jag tycker att det är så kul när man drömmer om vad man ska inreda med. Det är nice very nice.Ska bli spännande att se när det blir klart.Kul att åka bort.Ha en mysig helg kramiz ~~~~RITA~~~~~.

STENLYCKA sa...

Vackra drömmar du har roligt att se när det blir färdigt.
Ha det bra på ditt äventyr!
KRAM

Millas hem sa...

Vilken härlig dröm!!

Hoppas att ni får det trevligt på ert äventyr!

Kram Camilla

Viola sa...

Visst är det tur att man kan drömma emellanåt, ha det så bra vad det nu är du packar till, kram

Krydda Livet sa...

Vilka härliga drömmar du har. Ibland kan det nästan "göra ont" att drömma för man vill bara vara i drömmen. Samtidigt är det också väldigt trevligt att drömma. Fina Green Gate saker. Den blå/vita muggen är såå fin.

Spännande.. vart ska du ut och svira då? :)

Kram Josefin

Lyktor och Tyg sa...

Spännaden med resa i helgen! ska bli roligt att läsa vad det varit.
kram Kristina

Vardags-mirakel sa...

Nu blir jag nyfiken, vackra bilder du visar. Koppen är jättesöt hoppas du får det du önskar. Kram Eva.

Isomama sa...

Ha det så bra i helgen. Själv ska jag åka till mor i Surahammar och se till att lilla tjejen får bada i badhus efter ridningen. Senare ska Lovisa på kalas - så enkelt man kan "göra av med" en lördag :) Vi hoppas på bättre väder. Kram

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Hej,

vilken fin blogg du har. Vad roligt att du vill delta i min utlottning. 2 lotter ligger i potten för din del. Lycka till! MVH Anna-lena

Vita små hjärtan sa...

Härligt...ha de så gott Kram

Syster Yster sa...

Hej! Det blir fint med vita möbler. Vår färg har hållt länge minst 5 år. Vadå tycker inte du om vitlök?????? det var ju faktiskt kyckling dummer!!!!
Är poolen ingång? Tyvärr syns vi inte under helgens körsång, en massa kalas och så har de ju inte varit med på sista tiden, tar nya tag till hösten.
Kram

Nettan

Inspiration i vitt sa...

Vad häärligt det är att sitta och drömma om hur man ska ha det, så fina detaljer du visar.
Förlåt att jag inte hunnit svara dig föränn nu men jag hinner inte riktigt med i livet. Såg ju att Petra svarat dig ang loppisar i Kr hamn och det loppiset som Lions har är stängt alla helger nu fram till storloppiset är i slutet på Maj.
Hoppas din resa blir bra och kanske vi ses på nåt loppis hihi.
Kram/Ingela.

promenader på landet sa...

Ha det så bra på äventyret! Jag gillar också Greengate fast jag har inte det prickiga utan det rödrandiga! Kram Maria