Underbara dagar!

Ja här gör vi inte många knop om jag ska vara helt ärlig. Underbart väder och härliga frukostar i sängen. Vi bakar, myser och äter mellis utomhus i solen. Underbart helt enkelt.
Ett av inköpen på trädgårdsmässan har fått en plats i trädgården, för tillfället i alla fall. Den lilla rostfärgade pippin väntar på sällskap i det än så länge vattenlösa fågelbadet.
I bakgrunden ser ni att mitt kryddland visar livskraft. Oreganon är grön året om så den har jag friserat lite bara, gräslöken och persiljan däremot har kommit upp en bra bit och dragonen visar intresse för solen, kul att den verkar ha klarat sig. Rosmarinen däremot är stendöd tror jag men den får ett par veckor till på sig, man vet ju aldrig...
Nu har äntligen blåsipporna visat sina små näpna ansikten, helt underbara. Det är otroligt... i vanliga fall brukar jag sitta nergrävd i en snögrotta i norrland och grilla korv den här lovveckan. Idag har jag faktiskt legat på rygg med näsan mot solen i bara linne och uppkavlade byxben. Hoppas att ni där uppe har det bra och njuter av solen ni med!

Jag njuter vidare av lovet, en dag till bara så är även maken ledig, mysigt!
Hoppas ni alla har det bra!
Kram L

Kommentarer

Patricia sa…
Söt liten pippi, passar bra till det ljusa badet och stenarna.

Ha en fortsatt skön ledighet!
/Patricia
Marina sa…
Fågelbadet ligger löst i kokossnöret. Band ihop tre repbitar bara. Det håller nog tills det blir en rejäl storm i alla fall. Kram!
Patricia sa…
Japp, Thaimassage unnar jag mig varannan vecka...underbart, en hel timmes helkroppsmassage...vet inte hur jag skulle må utan det... =)

Kram
Inas sa…
Hej Du!

Vad underbart ni har det. vi har iallafall inte börjat med uppkavlade armar och bara ben. vi har fortfarande tjockt snölager på gården. och min örtagård är inte uppe än. Ja hur det kan vara!... Hoppas ni får ha en trevlig påsk och lov. vi kommer nog att bege oss norröver någon dag. Släkt å vänner måste man ju besöka någon gång då å då... Ha det så gott. Goa kramar Ina D hälsar.
Tack för kommentaren på min blogg!

Vad kul med en ny bekantskap ... och i samma län dessutom ... med en sååå fin blogg. Kommer gärna igen.

Kramar Christina
STENLYCKA sa…
Ha en fortsatt skön ledighet och tack för alla vackra bilder.
Kramar Stenlycka
Katarina sa…
Vad skönt att få vara ledig och ha bra väder samtidigt. Hoppas påsken blir fin också. Ha det bra!
Kram Katarina
Jasså du hade aldrig hört uttrycket? det är himmla bra tycker jag:) ja visst är det skönt med lov, idag blir nog inget bra väder men till helgen tror jag det blir sol. Så att du också vill måla ytterdörren, jag har samma problem. Det kan ju inte ta lång tid men endå så kommer jag aldrig till skott med det, suck!!
Ha en trevlig påsk kram Johanna
Lilla Blanka sa…
Hej!

Det låter som ni har det alldeles underbart!

Kram & Glad Påsk!!!
Mia
Jättesnyggt betong löv!
Jag ville åxå önska dig en glaaaaad-pååååsk!
Kraaaam
gamla skolan sa…
Härliga vårbilder ! Önskar dig en riktigt glad påsk ! Kramar Susanne / den gamla skolan
Hej Linda! Vad kul att du hittat min sida & lämnat en kommentar!! Kollade genast in på din blogg, & det är så inspirerande med alla fina sidor man hittar! Du är varmt välkommen tillbaka!! Stor Påsk-kram Malin ^^,

Populära inlägg