måndag 6 april 2009

Syskonbarn & trädgårdsmässa

I lördags åkte vi hela familjen till min syster och hennes familj i Örebro. Min syster tog med dig barnen till Lek & buslandet och jag och maken fick strosa själva både på trädgårdsmässan och en stund på stan. Det var inte igår vill jag lova =0)Mycket vackert fanns det men det var en betydligt mindre mässa än den i Stockholm. En hel del i rost såg vi, tycker att det är jättefint. Blommigt och romantiskt tog en hel del plats...
Och dofter... Yankee candle är ju en favorit!

Skulle vilja ha en hammock på min altan... det här skulle kunna vara ett alternativ kanske (annan färg bara) men hur klarar en sådan här skapelse våra svenska regniga somrar, mögel i dynorna på ett par veckor??

Fick med mig lite trädgårdspynt, en fotogenlampa till uteplatsen och nya Mårbacka till köksfönstren hem i alla fall. Får visa sen när allt är på plats =0) Hittade lite kläder på stan faktiskt, det är ju alltid kul! Sen slog hungern till alldeles fruktansvärt och vi åkte hem till min syster där min svåger slavat vid spisen medan vi roat oss. Så vi satte oss vid dukat bord. Lyx! Det blev en mysig eftermiddag. Det här är min syster och hennes yngsta flicka.


En riktig goding, ni kan ju förstå att man blir glad i hennes närhet. Grabbarna såg vi inte så mycket av. Studsmattan var monterad på baksidan så där var de flitiga besökare. Fler bilder på vår dag hos dem hittar ni här.


Många beundrande blickar mot "storkusinerna" blev det och E , vår 10-åring var en mycket duktig "barnskötare" till Alvas stora förtjusning.
Nu skiner solen och jag ska försöka ta vara på den!
Hoppas ni får en skön vecka!
Kram L

6 kommentarer:

STENLYCKA sa...

Vilken mysig och rolig lördag. Många fina bilder,och Alva är ju underbart söt.
Ha det bra i påskveckan.
Kramar Stenlycka

Signe 1 sa...

Lät som en trevlig helg i underbara Örebro, hihi!:-) Lek o bus är kul för kidsen!!:-) Ha en fin dag, Kram Sofia

Katarina/Lantlyckan sa...

Verkar som att du haft det bra "här" i Örebro som jag säger fast jag bor två mil utanför... Hann själv inte gå på mässan, skulle gärna ha skaffat mig lite pelargoner. Det går ju så seeegt med dem jag klippte ner och nu väckt upp ur sin slummer. Ha det bra!
Kram

Vardags-mirakel sa...

Härligt med glada människor, vackra bilder du visar! Ha det bra, kram Eva.

Jenny sa...

Hej!
Ja visst uppskattar man de små stunderna man får tillsammans och så är det ju så härligt att få längta lite efter barnen!
Tänk så kul de fick ha det med din syster!Jag har också en fantastisk syster det är guld värt!
Ha ett härligt lov!!
Kram Jenny

Syster Yster sa...

Du har inte haft det så tokigt själv ser jag. Ska oxå försöka fixa lite i trädgården...hör av mig om jag blir sugen på kaffe under veckan. Tyvärr har landstinget öppet under midsommar..!!!???M Jobbar.

A