fredag 10 april 2009

Glad påsk!!

Här fortsätter vi att njuta av det vackra vädret! Maken har rivit planket ut mot cykelbanan och grovjobbar där. Jag finlirar mer med lite penseér och ris. Gjorde ett hjärta av björkris som jag dekorerade med fjädrar och ett ägg och lite bast. Enkelt men ganska gulligt och definitivt bättre än kransen med snögubbe på som hängde där tidigare och som inte kändes riktigt "i säsong" om man säger så!

Hade ju förstås varit snyggare om dörren varit VIT !


Lite tusenskönor i kruka vid gästentrén


Har plockat en hel del drivved i norrland (Malgomajsjön) i mina dagar och har en hel del som jag använder i olika planteringar. Gillar både färgen och formen!


Lite ris fick komma in också, utan vatten dock för att allergiska maken ska klara av att vara inomhus, å det är ju lite mysigt =0) (att ha maken inomhus alltså)


Vita fjädrar och ljusgrå ägg köpta på Blomsterlandet.

Hoppas nu att ni alla får en skön påskhelg!
Vi ses säkert igen under helgen men för att vara säker så...
GLAD PÅSK!!
KRAM LINDA

9 kommentarer:

Syster Yster sa...

Glad Påsk! Själv har jag rensat i trädgården. Skönt. Jag har försökt räffsa gräsmattan men fyyy vad jobbigt det är så jag började med rabatterna istället. Mattias får ta det, han är ledig en vecka efter denna helgen. Tufft schema han har...Vilket plank är rivet???Vi ska sätta upp plank och bygga carport till husvagnen när bygglovet kommer.

Anette

Vardagens guldkorn sa...

Det är planket ut mot cykelbanan som vi tagit ner, tänkte att vi skulle bjuda på lite extra hud vid poolen i sommar hi hi närå, det ska upp ett nytt, fint, vitt och RAKT plank! Pilträdet hade ju trykt ut planket så det såg ut som en banan i formen. Det blir nog bra bara det blir klart, just nu är det VÄLDIGT öppet om man säger så =0)
Kram Linda

hemma hos lilla mej sa...

KIkar in och kollar lite.Gullig blogg.Ha nu en go och glad påsk kramizzar ~~~~RITA~~~~~.

Romantiska Hem sa...

Åh så vårigt och ljus det kändes att komma in på din sida! Jag tänkte bara titta in och önska dig och dina en mysig och go påsk!! Kram Petra

Vardags-mirakel sa...

Så fint du har pyntat! Glad påsk önskar Eva.

Inspiration i vitt sa...

Ditt pynt är så fint och en påskkram vill jag ge till dig från mig/Ingela.

Signe 1 sa...

Mysiga bilder du visar!:-)Ha en fin dag, Kram Sofia

Viola sa...

Hejsan, visst har det varit underbart väder denna helg, men idag vaknade vi av dimma, hoppas det klarnar upp framöver på dagen, ikväll går min utlottning ut, tror inte du prövat lyckan,,ha en fortsatt skön påskhelg, kram

Monica/Moa sa...

Härliga bilder på påskpysslet och det var väl skönt att det kom upp lite sådant istället för julpynt.. *ler*.. TAck för tipset hos mig.. nu får jag iväg och plocka mossa och köra i mixerna.. *hihi*.. låter inte klokt men värt ett försök. Filmjölk har jag planerat att pensla på för det har jag hört men nu blir det mixat med mossa också.. Ha det gott..Monica