Äntligen påsklov!

Så nu är påsklovet äntligen här! Ska bli så skönt! Vi brukar oftast åka till vår suga i norrland under påsk men i år blir vi hemma. Det ska bli skönt att slippa bilresan, packandet och flängandet men samtidigt konstigt att inte få träffa alla släktingar. Så kramar i massor till er i norr som läser det här... hoppas att få se er här nere i södra sverige istället till sommaren =0) Eftersom vi oftast är borta så har jag inte så mycket pynt direkt. Min kollega kom med hasselkvistar till mig på jobbet, superfint! Hon vet allt vad jag gillar =0)
Det fick sällskap av vita ranunklar. Några små ägg och fjädrar har smugit sig in på silverbrickan och ett lite större rostigt ägg.
Avslutar med en bild på hur långt våren har kommit hos oss. Ska försöka få lite gjort i trädgården under lovet.


Nu berger sig hela familjen till min syster i Örebro över dagen. Vi ska passa på att gå på trädgårdsmässan jag och maken och barnen ska på lek&buslandet med min syster och deras barn. perfekt!
Hoppas ni alla får en härlig lördag!
Kram L

Kommentarer

Härligt med vårbilder, påsk är verkligen vår!!!! Hoppas du får en bra helg!!!

Hälsningar Camilla.
Lov är underbart! Fina bilder du tagit, ha en härlig helg, kram Eva.
STENLYCKA sa…
Så skönt med lov. Vad det låter trevligt med trädgårdsmässsa, hoppas du får se mycket fint.
Kramar Stenlycka
Hej, så skönt att bara ta det lungt i påsk utan en massa stress. Ja inte har jag mycket påskpynt inte, din bricka var alldeles lagomt vackert till påsk, rostiga ägg är underbart alltid.
Kram/Ingela.
Katarina sa…
Åh, vad härligt med ranunklar. Passar perfekt till hassel. Ha det bra!
Kram Katarina

Populära inlägg