onsdag 18 februari 2009

Vackert så det gör ont!

Förlåt att jag tjatar med mina tulpaner, men de är verkligen en lisa för själen! Jag blir glad när jag ser dem och känner att våren är nära!


Avslutade min arbetsdag med att baka pizza med 20 elever från år 7-9. Lite lätt rörigt kan man säga att det blev så nu är huvudet mycket trött! Ska nog sätta mig i soffan och virka vidare på min muffins, sakta men säkert så växer den fram. Min virkmentor M hinner nog virka ett helt konditori innan jag är klar, men jag gör så gott jag kan =0) Kanske blir det ett par drag med penseln också nere i målarrummet så jag kan visa min "nya" pall snart.
Ha det gott!
Kram L

5 kommentarer:

Inas sa...

Visst är det härligt med blommor det har en viss avkopplande effekt om man inte glömmer att vattna. De var verkligen härliga...
Kram Ina

Krydda Livet sa...

Samma känsla här. De är fullkomligt underbara! :) Så tjata på HUR mycket du vill.

Kram Josefin

Vardags-mirakel sa...

Så vackra tulpaner du har, förstår att du blir trött efter en sån dag men vad bra att de får lära sig göra egna pizzor!Ha det bra, kramar Eva.

ÅsaGåsa Jord under naglarna sa...

Så fina tulpaer får du gärna tjata om! Det ser nästan inte ut som tulpaner. Tulpanerna är fina så lång tid, det första tillknäppta krispiga och sedan när de slår upp helt och ser så livfulla ut trots att de snart ska dö. =)

Inspiration i vitt sa...

Tack sååå för dina gulliga ord hos mig.
Att virka ett helt konditori verkar jobbigt men en muffins kanske kanske räcker, skulle tycka det var svårt hihi.
Kram på dig/Ingela.