måndag 16 februari 2009

Vackert linne

Sprang på 6 vackra linne handdukar i veckan på second hand i jättefint skick. En liten tur i tvättmaskinen med lite klorin så känns de fräschare också.Ett gulligt litet broderat "B" som från och med nu står för BRÖD! Blir perfekta bakdukar!

Har kommit över en liten träpall som har en date med penseln idag och några insamlingsbössor i plåt som ska få möta sprayfärgen. Vi får se om det blir något att visa här sen...
Ha nu en bra arbetsvecka och för er som redan nu har sportlov, njut och var försiktiga så ni inte bryter armar och ben i er iver att ta tillvara på snön! Själv har jag 1 vecka kvar innan lovet startar... Längtar!!!!
Kram L

6 kommentarer:

Viola sa...

Nu har jag flytt den trista vintern som varit hos oss och befinner mig just nu i Spanien, njuter av sol och lite värme, är som i maj här nere, ljuvligt att njuta utav allt som blommar, mandelträden....vet inte om du varit inne och tagit lotter, om inte så får du ju ingte missa butikens 1-årsdag, ha det gott min vän, kram

Hjärtefröjd sa...

hej!! :D jasså tycker du de ;P hihi
tack så mycke!! ja har verkligen fått mersmak för målning.. har en DEL att kladda på.... :)
välkommen hit, o önskar dig oxå en fin vecka!! kram linnea

Vardags-mirakel sa...

Men vad konstigt, jag kan ej se dina bilder? Får försöka senare, kram så länge.

Vardags-mirakel sa...

Jippie, nu ser jag! Superfina linne saker, kram Eva.

Marie sa...

Fina linne bakdukar du har fyndat, har sportlov nästa vecka men tyvärr så jobbar jag hella veckan.

Ha en fortsatt trevlig dag,kram Marie

Krydda Livet sa...

Oj titta vad du fyndat! Så otroligt fina. Jag håller med dig om att de var i fint skick. Passar ju perfekt som bröddukar :)

Ha det fint. Kram Josefin