lördag 21 februari 2009

Härliga pasteller!

Så nu är det då äntligen sportlov! Ja, i alla fall för mig och barnen, maken kämpar på med jobbet men ska nog försöka vara ledig någon dag. Vi ska njuta av ledigheten, sova länge på morgnarna och ta vara på snön.Men lite nyttigheter ska vi nog försöka få till också, nya gardiner i N:s rum och rensa och flytta E:s garderob till exempel. Kanske baka något gott och bjuda lite vänner på fika =0)

Har ju lite små projekt som ska göras klara, pallen är vitmålad men saknar texten som jag tänkt skriva på, sparbössorna är målade men saknar banderoller så nog finns det att pyssla med!


Sen har jag virkat färdigt min första muffins! Inte den snyggaste muffins som sett dagens ljus men så är det ju 17 år sen jag virkade sist och då kanske man inte kan begära att det ska bli perfekt på en gång. Så den ska monteras, vi får se om jag vågar visa den för er sen....

Vad ska ni göra under lovet? Eller jobbar ni kanske?
Hur som helst hoppas jag ni får en bra vecka!

Kram L

6 kommentarer:

Marina sa...

Vi har precis haft vårt lov. På måndag är det skola o jobb igen. Men nu går det fort till påsklovet!
Virka har ju jag också börjat med nu efter 17-18 år. Kul! Ser gärna din muffins.

Viola sa...

Ha det så skönt på lovet, jag håller på att avslutar mitt, men har haft det så skönt i värmen, kram

Vardags-mirakel sa...

Vågade jag visa kaninen så törs du visa din muffins, den är säkert jättefin för du har den förmågan att få till det. Kram Eva.

Piffa och Puffa sa...

Jag har också sportlov. Det är himla bra att vara lärare:)
Jag har köpt massor med tyger så nu ska här sys på mitt sportlov. Nya gardiner i vardagsrum och kök och lite kuddar kommer det också att bli.
Kramar Anette

Nettan sa...

Hejsan.
Har tittat runt i din blogg, jätte fina saker du gör. Tycker att kudden med det gamla kortet var jätte fin. Undrar vart på nätet du hämtat kortet och om det står en text på kortet hur i hela friden gör man för att få det spegelvänt???????

Ha en skön söndag
Kram Nettan

Inspiration i vitt sa...

Vilka vårligt fina bilder du visar, nu blir jag sugen att göra lite vårplanteringar igen.
Kram på dig/Ingela.