torsdag 12 februari 2009

Fortfarande snö...

Det är massa snö ute fortfarande men här inne låtsas jag att det är vår och njuter av vårblommor, nya pärlhyacinter i zinkkrukan och tulpaner på köksbordet. Det måste ha gått vilt till vid mellis idag för jag hittade en avbruten tulpan på bordet när jag kom hem. Den fick raskt hoppa ner i plurret i min ena Marimekkoskål.


Jag är väldigt svag för glas i alla dess former och just Marimekkoskålarna är lite av en favorit, oavsett storlek. Så tulpanen fick husera i den ena och ett litet flytljus i den andra.

Nästan som en liten näckros!

Idag har vi haft friluftsdag med eleverna och vi tog en lååång promenad på förmiddagen och det känns faktiskt i fötterna nu, så nu ska jag lägga dem högt en stund och titta på TV tror jag och ladda inför E:s 10-års kalas imorgon. Ett SPA-kalas för 16 tjejer med massage, avslappning,fotbad, ansiktsmasker, manikyr och hemgjord pizza. Sen är det helg!
Ha det gott!
Kram L

3 kommentarer:

Anna sa...

Vår inne kan man inte få nog av. Just nu är det frossa i lökar och tulpaner :))
Fina marimekkoskålar!
Spa och hemmagjord pizza låter lockande!
Må gott
-Anna-

Marina sa...

Vilket drömkalas dör en 10-åring! Ska ni ha det hemma???
Mina små pärlhyacinter frös i natt i uterummet, får väl se om dom hämtar sig eller om det lbir till att köpa nya. Ha en trevlig helg!

Syster Yster sa...

Jag blir så nyfiken på det där spa kalaset önskar jag vore 10 år och fick komma jag oxå jag är ju faktsikt 10 x 3 år. Du måste berätta hur ni gör om det är hemma och allt. Vi kanske skulle han en vuxen variant oxå nån gång!!!
Förresten gå in på inassmattochgatt.blogspot.com och se om du hittar någon du känner igen.