fredag 6 februari 2009

En trött fröken...

Idag var ingen höjdar dag för den här fröken, inte för mina elever heller. Det märktes idag att de var fredagströtta och okoncentrerade. Jag var nog inte på topp heller. Fredagarna brukar vara rätt mysiga, lite lugnare tempo, just för att alla är lite småtrötta. Men idag var allt upp och ner (det skriftliga läxförhöret hjälpte nog inte till för att höja stämningen heller). Bläää för att sluta en annars bra vecka på det viset! Men nu är det helg och både mina elever och jag hoppas på en skön vilsam helg så vi kan träffas gladare nästa vecka! Skönt att komma hem å mysa lite med barnen, fixa å dona lite här hemma...Har slagit in en tvål i ett fint skrivet dokument och den doftar alldeles ljuvligt! Så här års är mitt blomkonto nog som högst när det blir en ny bukett tulpaner till varje helg. Utom i helgen, vi ska till storstan å mysa på hotell å då får tulpanerna vänta till på söndag när vi kommer hem så jag kan njuta nästa vecka. Har kvar förra helgens blandbukett, en del tulpaner är nästan som vackrast precis innan de vissnar. De breder ut sig vulgärt och visar verkligen upp sig, en härlig färgklick!

Här har det snöat hela dagen och våren känns oändligt långt borta, tyvärr.
Hoppas ni får en skön och avkopplande helg!
Kram L

3 kommentarer:

Vardags-mirakel sa...

Hej, alla dagar kan inte vara lika bra. Ta hand om dig i helgen, vad fint det blev med paketet du visar. Ha det bra, kram Eva.

Viola sa...

Det är stort behov att lite ledigt snart igen, märks på både ungarna och lärarna. Vi har nog aldrig haft så mkt sjukt som nu..har fått ställt upp och jobbat extra denna vecka, på mellan. ALLA lärarna på mellan är sjuka i influensan, aldrig hänt tidigare och det sliter på oss andra och eleverna blir upp och ner när det springer in annan personal för att lösa timme för timme, går inte att få tag i några vikarier för att det är så sjukt just nu, en´annan taimar väl in det som vanligt på lovet, ha en väbehövlig skön helg, kram

Inspiration i vitt sa...

Ha ett riktigt härligt mys på hotellet. Ja nu köper man vårblommor för pengarna.
Kram/Ingela.