måndag 19 januari 2009

På turné...

Vi har varit på turné med barnkören i helgen och spelat teater, superkul men man blir väldigt trött efteråt. Sov över hos mina föräldrar och passade på att fira både J och E som fyllt år här i januari. Tyvärr missade vi öppettiderna på deras secondhand butik för att vi byggde upp kulisser för fullt då, men som tur var så kunde pappa (som jobbar där ideellt vissa dagar) låna en nyckel så vi kunde åka dit på söndagen i stället. En hel loppis för oss själva... det ni! Hittade en mysig gammal resväska med härligt "snäpp-lås".... 20 kronor
Hade hoppats på lite gamla burkar, som den här som jag har stående i köket. Den är från svärmors föräldrahem, vems det nu har varit så måste det ha varit en storsnusare för burken är stor och rymmer lätt ett 2 kilos mjölpaket. När jag hittade den på vinden innehöll den uppspolade garner till vävstolen. Men som sagt den här gången blev det inga gamla burkar.
Däremot ett gammalt strykjärn som ska få pryda min tvättstuga om den någon gång blir renoverad.Tung som bara den och lite bränd på undersidan av trähandtagetHittade även en prylhylla till dottern som ska få en omgång av vitfärg innan den ska husera alla små prydnadssaker som hon samlat på sig.Så en bra liten tripp tycker jag att det blev, jo just det en bandy klubba och boll till sonen blev det ju också, så även han var nöjd när vi styrde kosan hemåt igen.
Hoppas ni har haft en bra helg!
Kram L

1 kommentar:

Krydda Livet sa...

Det är så fint med gamla strykjärn just att ha som prydnad. Skulle jag med vilja ha i framtiden. Jag hittade ett i julas men jag köpte det aldrig för just nu får det inte plats någonstans tyvärr.
Övriga loppisfynd var också jättefina. Inte dumt att få ha en hel loppis för sig själv. Annars åker ju de fina och bra sakerna ganska fort.

Du har något att hämta hos mig om du har lust också :)

Kram Josefin