tisdag 6 januari 2009

Det tar sig!

Här är en bild tagen från samma vinkel som den ni fick se igår, lite skillnad va?! Äntligen en arbetsbänk och FÖRVARING ! Här står nu några ensamma tomtar kvar, vi har sålt helt otroligt med tomtar och ännu får vi frågor om vi har kvar, skulle ju kunna tänka sig att tomte säsongen var över, men icke! Skåpen är gamla köksskåp som blev över när svärföräldrarna bytte kök. Ska måla dem en vända men det är inte prio 1 direkt nu.De förra ägarna lämnade en del bråte kvar i pannrummet när de flyttade, bland annat 3st hatthyllor med krokar. En av dem tog jag helt sonika och sprayade vit. De andra får nog åka till myrorna nu när vi har fått fram dem ur all bråte.
Kanske inte den snyggaste, men den är i alla fall vit! Den kommer nog att lätta på trycket uppe i hallen. Tänkte flytta ner hjälmar och skridskor hit ner. Å så alla jaktkläder Jiiipppi!


Nu är det bara en dörr kvar som fortfarande bär spår av förre ägarens inredningssmak. Ska åtgärdas snarast!


Å så var det ju det där med proppskåpen, det måste ju vara det fulaste som finns!? J har klurat på en lösning, vi får väl se hur det går, men jag skulle VERKLIGEN vilja ha det inbyggt så jag slipper se eländet! Hur har ni det hos er? Har ni någon fiffig lösning så berätta gärna!


Njut nu av sista dagen på lovet!
Kram L

5 kommentarer:

Krydda Livet sa...

Hejsan hejsan :) Vad fint det blir och vad mycket förvaring du får nu. Det kan man väl aldrig få för mycket av. Jag behöver bra mycket mer än vad jag har nu. Får knappt plats med nåt. Istället skänker jag saker till second hand. Men bara saker jag vill bli av med förstås :)

Blir ju perfekt med jaktkläder, hjälmar och annat där. Perfekt!

Hoppas allt är bra med dig och att nya året startat bra. Här rullar det på :) Kram

Marina sa...

Ni jobbar på! Proppskåpet har vi på vinden så det får vara som det är, ingen som ser ändå. Förvaring är ju aldrig fel.
De där flammorna måste ju nästan kultförklaras!!! Kram!

Viola sa...

Visst är det härligt när man börjar se slutet på stora projektet och att det blir så bra...proppskåpet har vi byggt in som ett skåp med dörr, ska ta tag i mitt stora projekt som vi påbörjat idag, tog en liten pasu från vitfärgen, ha det gott, kram

Fröken Musse sa...

Härligt! Det blir ju VERKLIGEN stor skillnad:-) Lite synd att gjuta betong i den fina källaren. Var ska vi nu vara?? (Har du sprayat mina tofflor vita oxå?)

Syster Yster sa...

M anser inte att det borde vara så svårt för J att bygga in propparna, så det är bara att sätta igång. Men vad skönt att få ordning. Eldflammorna var helt underbara.