måndag 8 december 2008

Å Markolio....

Här hemma spelas inte längre stämningsfull julmusik utan här skrålar Markolio på högsta volym! Vet inte längre om det var en bra ide att lägga just den skivan i adventspaketet... "Tomten" skickade ett brev till mina barn där han förklarade att pga omorganisation och neddragningar var han tvungen att prioritera om adventspaketeten och att det skulle innebära förändringar. 10-åringen bara log men 6-åringen svalde det med hull och hår =0) Nu får de godis i sina strutar på adventslördagen och paket på söndagen, fungerar alldeles utmärkt och mamman (förlåt, tomten menar jag förstås) slapp ett stress moment i advent, att springa runt och leta småsaker att slå in till varenda dag! Nu krymper paket högen i lagom takt och jag slipper massa småkrafs som blir liggande. Perfekt! Å andra sidan är ju frågan hur länge jag måste lyssna på Markolio varje vaken stund?
Har köpt hem sånt där stryka -på -papper och ska leta reda på någon fin blid att sätta på julstrumporna och namnen också.

Sydde strumpan i bordsfilt, stadigt och bra tyg!

Målade strutar för "sötsaker i advent"

Hoppas ni får en bra vecka!
Kram L

5 kommentarer:

Lallis - liv och leverne sa...

FINA bilder och så tycker jag att det var sjysst av tomten att skriva ett meddelande:)
Kram Lallis

Dubbelörnen sa...

Vilke lysande idé, skickar den vidare till mina vänner med samma dilemma ;)

Kram

Marina sa...

Vilken jättefin strumpa!
Här kör vi bara paket på advent nu. Fyra vardera alltså. Det blev så svårt att hitta på vettiga saker nu när de är så stora, 12 o 14. Vi har gjort så i ett par år nu.

Viola sa...

Kan inte göra något annat än att fnissa, Markolio det kan ju bli lite entonigt kan jag tro...vilka fina julstrumpor du gjort, så fint med ett grövre och stadigare materil, ha en bra kväll, kram

Jozan - Krydda Livet sa...

Smart med julstrumpetyget. Fint blev det ju också.. otroligt fint :)
Hehe ja du det där med skivor är inte alltid bra presenter. De kan nästan ta hål på trumhinnan haha. Näe kanske inte riktigt.. men du fattar kanske vad jag menar. Om och om igen spelas de oftast. Men det är nog en tacksam present som verkligen bekräftas *L*

Kram